'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Στον αέρα 700 εργαζόμενοι της Aldi....

Στον αέρα βρίσκονται οι 700 εργαζόμενοι της αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi Hellas. Η γερμανική αλυσίδα λιανεμπορίου Aldi Hellas, σύμφωνα με πληροφορίες ανακοίνωσε ήδη στο προσωπικό της, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης και ότι θα αποχωρήσει μέχρι το τέλος του έτους, από τη χώρα.
Η εταιρεία θεωρεί ότι η επένδυσή της στην Ελλάδα δεν είναι πλέον βιώσιμη, καθώς πέρα από την μείωση της κατανάλωσης, δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τα Lidl στον τομέα των σούπερ μάρκετ χαμηλού κόστους. Η Aldi συνεργάζεται για την παραγωγή προϊόντων με περισσότερες από 130 βιομηχανίες στην Ελλάδα και έχει 38 καταστήματα.

Μέχρι στιγμής οι 700 εργαζόμενοι της εταιρείας είναι στον αέρα, καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν τα καταστήματά της θα εξαγοραστούν από άλλη εταιρεία ή αν θα μπει λουκέτο.

Η απόφαση της Aldi Hellas, έρχεται μετά την αποχώρηση της Plus το 2009, αλλά και την είδηση για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ και είναι ενδεικτική του οικονομικού τοπίου που έχει διαμορφωθεί στη χώρα.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου