'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

"Ηθελα να δώσω ένα τέλος"

Οι καλά κρυμμένες ευαισθησίες της, η ανασφάλειά της μη χάσει τον σύντροφό της, ο έρωτας που χτύπησε την πόρτα της πραγματικά για πρώτη φορά, αλλά και το δίκιο που την έπνιγε την έφεραν σε απόγνωση. Η Στέλλα Μπεζαντάκου θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Τη βρήκε αναίσθητη στο σπίτι ο πατέρας της και τη μετέφερε σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών.

Τότε η Στέλλα είχε υποστηρίξει ότι οι λόγοι που την οδήγησαν στο νοσοκομείο ήταν καθαρά παθολογικοί. Η είδηση που αναρτήθηκε στα blogs έλεγε: «Φανερά καταβεβλημένη και χωρίς διάθεση να μιλήσει, αφού έδειχνε να υποφέρει, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας η Στέλλα Μπεζαντάκου. Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ξαφνικά πρόβλημα υγείας». Εναν μήνα μετά, η Στέλλα Μπεζαντάκου ανοίγει την καρδιά της στην «Εspresso» και σε μια κατάθεση ψυχής μιλάει για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απεγνωσμένη πράξη:

«Πριν από έναν χρόνο γνώρισα έναν άνδρα με τον οποίο ζούμε μαζί. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αισθάνομαι ερωτευμένη. Η πρώτη φορά που φοβάμαι μη με εγκαταλείψει ένας άνθρωπος. Αλλωστε, όσο μεγαλώνεις αισθάνεσαι ότι ο έρωτας δύσκολα θα ξαναχτυπήσει την πόρτα σου» εκμυστηρεύεται η Στέλλα. «Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας περνάει από σαράντα κύματα. Ισως αυτό είναι που μας δένει περισσότερο. Ο ίδιος είναι επιχειρηματίας, πολιτικοποιημένος και σύμβουλος σε ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Είναι λογικό να μην μπορεί να δεχτεί πράγματα από την καθημερινότητά μου. Εκείνο το βράδυ τελείωνα από το μαγαζί όπου τραγουδούσα. Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε με το που τελειώσω να επιστρέψω αμέσως σπίτι. Και εκεί αρχίζουν όλα».

Ο σύντροφός της την περίμενε με έτοιμες τις βαλίτσες του. Για πολύ προσωπικούς λόγους, που δεν αφορούν όμως τρίτο πρόσωπο, διεξήχθη μεταξύ τους έντονος καβγάς. Η Στέλλα προσπάθησε να του εξηγήσει -όπως η ίδια ισχυρίζεται- ότι σε αυτά που υποστήριζε είχε άδικο. Μάταια όμως... Ο σύντροφός της άνοιξε την πόρτα και έφυγε. «Πήγα στο δωμάτιό μου, ήπια αρκετά και πήρα μια χούφτα ηρεμιστικά. Κάτι που έκανα ασυναίσθητα. Η κακιά στιγμή! Πρόλαβα όμως να ειδοποιήσω τον πατέρα μου». Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Η μισή αλήθεια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η Στέλλα βρέθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Σήμερα μοιράζεται μαζί μας την άλλη μισή. Δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της και αισθάνεται την ανάγκη να ανοίξει τα φτερά της σε πιο γήινους δρόμους και να δημιουργήσει οικογένεια. Βέβαια, ζει πάντα με τον εφιάλτη, όπως κάθε ερωτευμένη γυναίκα, ότι μπορεί να γυρίσει από το μαγαζί όπου τραγουδάει αυτή τη σεζόν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και να μη βρει τον άνθρωπο με τον οποίο αποφάσισε να μοιραστεί τη ζωή της μαζί του. «Ο έρωτας να έχει φύγει μέσα από τα χέρια μου!» όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Πηγή: www.espressonews.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://sthfora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου