'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μη μιλάτε, μην ακούτε, μη βλέπετε!!!

Γνωστή η ιστορία με τους τρομοκράτες οι οποίοι τελικά με τις ενέργειες τους εξυπηρετούν το σύστημα γιατί αλλάζουν την ατζέντα της ενημέρωσης!!!

Να κάτι σαν τους κουκουλοφόρους στις πορείες που τους βάζουν να κάνουν τσαμπουκάδες για να βρουν ευκαιρία να πετάξουν τα χημικά νέου τύπου (με πιπέρι) οπότε διαλύουν τις πορείες αλλά προβληματίζουν και φοβίζουν τον κόσμο για μη συμμετοχή του στην επόμενη!!!

Α ξέχασα να πω ότι οι τρομοκράτες (εκδικητές τάχατε του λαού).... γίνονται αφορμή και για τους τρομονόμους που πλήττουν τις ατομικές μας ελευθερίες. Θυμηθείτε την 11 Σεπτεμβρίου της Αμερικής που έγινε αφορμή να γίνουν πόλεμοι, να αλλάξουν οι νόμοι σε πολλά κράτη και τόσα άλλα που έχουν να κάνουν με τις ελευθερίες των ανθρώπων παγκοσμίως.

Ως και σε εμάς τους απλούς χρήστες έχουν αντίκτυπο τέτοιες ενέργειες που στο κάτω κάτω γράφουμε ότι συζητά ψιθυριστά ή και φωναχτά πλέον όλη η Ελληνική κοινωνία.
Ήδη έλαβα τηλέφωνα και...........
μηνύματα από συγγενείς και φίλους που με παρακαλούν να πάψω να γράφω Πολιτικά σχόλια με σκληρή κριτική γιατί φοβούνται μη πάθω κανένα κακό!!!
Κάποιοι από ότι διαπίστωσα σε κάποια blocks ήδη σταμάτησαν θορυβημένοι και φοβισμένοι.
Φαντάζομαι λοιπόν ότι όλοι καταλαβαίνουμε ποιους και γιατί εξυπηρετούν τέτοιες καταστάσεις αλλά δυστυχώς σε αυτές τις πρακτικές τους έπαψαν να υπολογίζουν πλέον και την ανθρώπινη ζωή!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

ΠΗΓΗ: http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου