'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τρόμος για χτύπημα στη Μύκονο!

Τρέμει το σύμπαν!
Κορυφαίοι πολιτικοί όλων των κομμάτων, υπουργοί, υφυπουργοί, επικεφαλείς οργανισμών, μεγαλοεπιχειρηματίες, εκδότες, δημοσιογράφοι.

Η εκτέλεση του Γκιόλια, που έρχεται λίγο μετά την επιστολή-βόμβα του "Χρ. Καραβέλα" στον Χρυσοχοίδη κάνει τα θεμέλια του πολιτικοεπιχειρηματικοεκδοτικού συστήματος να τρίζουν.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν οτι πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους πολλές "τρομοκρατικές" ομάδες, οι....
οποίες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μεγαλοεπιχειρηματίες-μεγαλοεκδότες.
Κάθε μεγαλοδιαπλεκόμενος κινείται στη κατεύθυνση να δημιουργήσει τη δική του οργάνωση, μια "αναβαθμισμένη" σε τρομοκρατική οργάνωση συμμορία, με εισαγόμενα μέλη και "φαρμακοχέρηδες".
Ηδη τα τηλέφωνα κάποιων μεγαλοκρατουμένων του Κορυδαλλού έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες. Οι κρατούμενοι αυτοί είναι περιζήττητοι απο επιχειρηματίες οι οποίοι τους ζητούν τη βοήθειά τους και τις "άκρες" τους, ώστε να συστήσουν ο καθένας τη δικιά του οργάνωση.
Θα γεμίσει η Αθήνα Σέχτες-μαιμού οι οποίες θα βαράνε αβέρτα.
Δεν τρέμουν μόνο οι υπουργοί αλλά και οι δύστυχες γραμματείς τους στην ιδέα οτι πρέπει ν ανοίγουν όλους τους φακέλους που αφορούν τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν αναμένονται να είναι εφιαλτικές καθώς το ενδιαφέρον των ΜΜΕ απ όλο το κόσμο θα είναι στραμμένο στην Ελλάδα και οι συνθήκες "κατάλληλες" για τρομοχτυπήματα.
Στο μεταξύ η ανικανότητα της κυβέρνησης και του υπουργού Καστανίδη να βάλει τη Δικαιοσύνη σε λειτουργία και να στείλει φυλακή τα λαμόγια που εμπλέκονται στα σκάνδαλα προκαλεί ακόμη πιο πολύ τους εξαθλιωμένους πολίτες και τους μετατρέπει σε πρόθυμα μέλη της κάθε υπο σύσταση οργάνωσης.
Είναι τέτοιος ο τρόμος που οι υπηρεσίες ασφαλείας παρήγγειλαν σε πολιτικούς και υπουργούς να μην πολυεκτίθενται στη διάρκεια των διακοπών τους.
Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να παραμονεύει ο τρόμος.
Κάποιοι συνδέουν και την παραίτηση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ , μ αυτό το κλίμα τρόμου. Στο κάτω κάτω ο άνθρωπος δεν ήθελε να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για μετακόμιση στον ύψιστο.
Καθότι καλύτερα να πηγαίνεις άοπλος εκδομή στο Αφγανιστάν παρά ν αναλαμβάνεις εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Με τους τραπεζίτες το ίδιο σκηνικό: Το τελευταίο χτύπημα της Σέχτας που ήλθε λίγο μετά τη πρόταση του Σάλλα, έχει κάνει τους τραπεζίτες ν αναδιπλωθούν καθότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει σε μια χώρα που οι "τρομοκρατικές" οργανώσεις που θα ανοίξουν το επόμενο διάστημα θα είναι σαν τους φούρνους. Σε κάθε τετράγωνο θα βαράει κι απο μία.
Σ αυτό το σημείο δείτε πόσοι σκοτώθηκαν το 2010 στην Κολομβία απο εγκληματικές ενέργειες και πόσοι στην Ελλάδα. Αφού οι κάτοικοι της Μποκοτά λένε κάθε τόσο με απογοήτευση: "Αθήνα γίναμε!..". Το ίδιο λένε και οι κάτοικοι του Σικάγο.
Ειδικά για τη περίοδο των διακοπών οι αρχές είναι ιδιαίτερα ανήσυχες καθότι εαν αποφασίσουν οι τρομοκράτες ν ανατινάξουν θαλαμηγούς φοροφυγάδων μεγαλοεπιχειρηματιών στη Ψαρού, αντιλαμβάνεται κανείς οτι το εντυπωσιακό θέαμα θα παίζεται για μια βδομάδα σ όλα τα ξένα δίκτυα.
Μιλάμε για βίαια χρόνια κι οχι παίξε γέλασε...

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://antidimos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου