'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Το Διασημότερο Φάντασμα στον Κόσμο!!!!!!!

Το διασημότερο φάντασμα στον κόσμο (εκτός τον Casper φυσικά) είναι η Brown Lady του Raynham Hall. 

Σύμφωνα με το θρύλο η Brown Lady είναι το πνεύμα της Lady Townshend που ήταν παντρεμένη με έναν ιδιαίτερα νευρικό άντρα, τον Charles Townshend. Όταν ο Charles έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατά, την κλείδωσε στο Raynham Hall του Norfolk της Αγγλίας και δεν της επέτρεψε να βγεί μέχρι που πέθανε.

Για δύο αιώνες τώρα το φάντασμα της Lady Towndhend εμφανίζεται να περιφέρετε μέσα στο Raynham Hall. To 1835 o ταγματάρχης Loftus είδε της Brown Lady να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται στιγμιαία. Μην μπορώντας να πιστέψει ούτε ο ίδιος αυτό που αντίκρυσε, επέστρεψε μία εβδομάδα αργότερα και ξαναείδε το φάντασμα να στέκεται μπροστά του αλλά να μην μπορεί να τον κοιτάξει γιατί δεν είχε μάτια!


Λίγα χρόνια αργότερα ο λοχαγός Marryat, αφού άκουσε τις περίεργες ιστορίες, θέλησε να μείνει στην έπαυλη. Ενώ πήγαινε στο υπνοδωμάτιο του είδε την φιγούρα μιας γυναίκας με καφέ φόρεμα να πηγαίνει προς τα πάνω του κρατώντας μία λάμπα. Ο λοχαγός αναγνώρισε το φάντασμα από ένα πορτρέτο της γυναίκας που είχε δει και από το φόβο του πυροβόλησε προς την κατεύθυνση του. Η σφαίρα όμως διαπέρασε το πνεύμα και καρφώθηκε στην απέναντι μεριά του διαδρόμου.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τις πιο ξακουστές φωτογραφίες φαντασμάτων παγκοσμίως και τραβήκτηκε από δύο φωτογράφους του περιοδικού "Country Life" μέσα στην έπαυλη. Δημοσιεύθηκε από το ίδιο περιοδικό στις 16 Δεκεμβρίου του 1936. Το Raynham Hall ύπαρχει μέχρι και σήμερα στο Norfolk της Αγγλίας και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο και περισσότερες μαρτυρίες προστίθενται στις δύο παραπάνω αφού η Brown Lady, που πέθανε με τόσο βάναυσο τρόπο πριν από περίπου 200 χρόνια, συνεχίζει να κάνει την εμφάνιση της...
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:     http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου