'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

"Πικάντικη" ιστορία με άτακτο παντρεμένο δήμαρχο!

Σύζυγος και ερωμένη μαλλιοτραβήχτηκαν για τα μάτια ενός μπερμπάντη δημάρχου! 

Η αδυναμία του ατακτούλη αιρετού άρχοντα στα «κουνελάκια» είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία πόλης της Κεντρικής Ελλάδας. Τους τελευταίους μήνες, όμως, ο δήμαρχος, που είναι παντρεμένος, με παιδιά, είχε «κολλήσει» με τη σέξι γραμματέα του και κάθε φορά που έβρισκε ευκαιρία περνούσε μαζί της στιγμές έρωτα και πάθους. 


Ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό, ερωτικές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά και ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο δημαρχείο, αλλά και μέσα στο αυτοκίνητο αρκούσαν στο ζευγαράκι για να είναι ευτυχισμένο. Κι όλα αυτά γίνονταν κάτω από τη μύτη της συζύγου του μπερμπάντη, η οποία όχι μόνο δεν υποπτευόταν τίποτα, αλλά όποτε τύχαινε να περάσει από το δημαρχείο χαιρετούσε ευγενικά τη… συμπαθητική γραμματέα του άντρα της. 


Μέχρι που η παράνομη σχέση άρχισε να γίνεται αντιληπτή από υπαλλήλους του δήμου, οι οποίοι άρχισαν να συζητούν το πιπεράτο θέμα. Οπως ήταν αναμενόμενο, το μαντάτο δεν άργησε να διαδοθεί στη μικρή πόλη και μοιραία να φτάσει στα αφτιά της απατημένης συζύγου. Αρχικά η σύζυγος αρνήθηκε να πιστέψει όσα ακούγονταν, αποδίδοντάς τα μάλιστα σε κακοήθειες και λόγια που ήθελαν να βλάψουν την καριέρα του άντρα της ως δημάρχου. 


Οι ψίθυροι, όμως, δεν έλεγαν να σταματήσουν, με αποτέλεσμα η περιέργεια να νικήσει τις αντιστάσεις της και τελικά, ύστερα από συζήτηση με συγγενείς της, να αποφασίσει να προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή για να διαπιστώσει αν όσα λέγονταν ήταν αλήθεια.
Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ άρχισε τις παρακολουθήσεις και σύντομα ανακάλυψε την ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού, που ήταν σε διαμέρισμα. Αμέσως πήγε στη σύζυγο, η οποία άκουσε τα όσα της περιέγραψε ο ντετέκτιβ. Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικές λύσεις. Ετσι, πήρε μαζί της δύο μάρτυρες και έφτασε στο διαμέρισμα, όπου έπιασε τον ζωηρό δήμαρχο να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με τη νοστιμούλα γραμματέα του.



Εξαλλη η σύζυγος όρμησε προς το μέρος της ερωμένης και μέσα σε λίγα λεπτά το διαμέρισμα μετατράπηκε σε ρινγκ, με τις δύο γυναίκες να έχουν πιαστεί μαλλί με μαλλί. Μάταια προσπαθούσαν οι μάρτυρες που είχε πάρει μαζί της να τις χωρίσουν, ενώ ο δήμαρχος, άσπρος σαν το πανί, προσπαθούσε να βάλει άρον-άρον τα ρούχα του. Τελικά, η απατημένη αποφάσισε να αποχωρήσει, αφού προηγουμένως ανακοίνωσε σε κατάσταση υστερίας στον άνδρα της ότι τον διώχνει από το σπίτι τους. Παράλληλα, τον προειδοποίησε ότι αν τολμούσε να πατήσει εκεί το πόδι του, θα έλεγε τα χαΐρια του στα παιδιά τους και θα τον έκανε βούκινο σε ολόκληρη την πόλη.
Εντρομος ο δήμαρχος προσπαθεί τώρα να τα μπαλώσει, αφού δεν θέλει να χάσει την οικογενειακή ηρεμία του, ούτε βέβαια να το μάθει όλη η πόλη και να καταστραφεί η προεκλογική του εκστρατεία. Ο μοναδικός τρόπος για να τον συγχωρήσει η μαινόμενη σύζυγος είναι, προφανώς, να φύγει από το γραφείο και από τη ζωή του η πέτρα του σκανδάλου.


πηγή: Espressonews.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:     http://sexygreekblog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου