'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Eros on film: Οι πέντε πιο ερωτικές στιγμές στον κινηματογράφο

Ο κινηματογράφος μας έχει χαρίσει καταπληκτικές στιγμές. Κάποιες θα τις θυμόμαστε για πάντα. Και παραφράζοντας για μια ακόμη μια φορά τον Big Nick, σας παραθέτω τις 5 πιο ερωτικές σκηνές του παγκόσμιου κινηματογράφου με χρονολογική σειρά.!!



Risky Business (1983), Paul Brickman

Η σκηνή: Oι γονείς του έφηβου Joel (Tom Cruise) φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο και αυτός μετατρέπει το σπίτι κυριολεκτικά σε οίκο ανοχής. Με τη βοήθεια πάντα της επαγγελματίας Lana (Rebecca De Mornay). Για να γιορτάσουν την επιτυχία του ο Joel και η Lana μπαίνουν στο μετρό στο Σικάγο και περιμένουν αρκετές στάσεις μέχρι να αδειάσει το βαγόνι τους. Καθώς τα φώτα της πόλης αναβοσβήνουν η Lana έρχεται πάνω στον Joel και οι δυο τους απολαμβάνουν την αίσθηση του να είσαι νέος και επιτυχημένος.

Το γιατί: Γιατί ήμασταν πολύ νέοι

Y tu mamá también (2001), Alfonso Cuaró

Η σκηνή: Οι έφηβοι φίλοι Tenoch (Diego Luna) και Julio (Gael García Bernal) ξεκινούν από την πόλη του Μεξικού και τη μυθική παραλία Boca del Cielo. Μαζί τους η ώριμη Ana (Ana López Mercado). Στο τέλος του ταξιδιού, η ερωτική ένταση μεταξύ των τριών κορυφώνεται σε ένα πρωτοποριακό σύμπλεγμα. Τα δυο αγόρια γδύνουν και χαϊδεύουν την Ana και εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να ικανοποιήσει και τους δυο. Ξαφνικά τους φέρνει κοντά και βγαίνει εκτός πλάνου.

Το γιατί: Γιατί άλλο περιμέναμε και άλλο μας βγήκε

Mulholland Dr. (2001), David Lynch


Η σκηνή: Η όμορφη και φιλόδοξη Diane/Betty (Naomi Watts) φτάνει στο Hollywood για να κυνηγήσει μια καριέρα ηθοποιού. Αντί για αυτό εμπλέκεται σε μια συνομωσία Η παρηγοριά θα έρθει στο πρόσωπο της Rita (Laura Harring) η οποία πάσχει από αμνησία εξαιτίας ενός τροχαίου. Η ερωτική σκηνή των δυο; Καταπληκτική. Η συνέχεια; Μνημειώδης. Όταν η Diane θα ρωτήσει τη Rita αν είχε στο παρελθόν λεσβιακές σχέσεις, η απάντηση που θα πάρει είναι: δεν θυμάμαι!

Το γιατί: Η ειρωνική διάθεση του σκηνοθέτη

24 Hour Party People (2002), Michael Winterbottom


Η σκηνή: Οι Happy Mondays είναι ήδη από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα στην Βρετανία και βρίσκονται σε περιοδεία. Στο βαν που τους μεταφέρει επικρατεί μια χαοτική κατάσταση, επιτομή του sex, drugs and rock n roll. O Shaun Ryder (Danny Cunningham) μαζί με μια groupie βρίσκονται στο πίσω μέρος του οχήματος. Μεταξύ δυο καθισμάτων ο Shaun της κατεβάζει το σλιπάκι και τα υπόλοιπα εννοούνται.

Το γιατί: Γιατί όλοι θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση τους

Choses secrètes (2002), Jean-Claude Brisseau


Η σκηνή: Νέες, όμορφες αλλά αδέκαρες, οι δυο φίλες Nathalie (Coralie Revel) και Sandrine (Sabrina Seyvecou) είναι αποφασισμένες να χρησιμοποιήσουν το sex για να επιβιώσουν στο σύγχρονο Παρίσι. Προτού ξεκινήσουν την εκστρατεία τους η Nathalie μαθαίνει τη Sandrine να έχει τον έλεγχο της σεξουαλικότητας της. Πως; δίνοντας της, βήμα προς βήμα, οδηγίες για να φτάσει σε οργασμό. Όταν η Sandrine αφήνει…την τελευταία της πνοή δεν είναι η μόνη.

Το γιατί: Ουδέν σχόλιο!


 ΠΗΓΗ:    http://www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου