'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ραγκούση... εσείς φέρτε αυτά που άρπαξε το κόμμα σου και όλοι οι υπόλοιποι και δεν χρειάζεται Μνημόνιο!!!!

Όποιοι διαφωνούν με το μνημόνιο να φέρουν 110 δις ευρώ.

Αυτό είναι το νέο δίλημμα του ΠΑΣΟΚ.

Ναι όσο και αν ακούγεται αστείο πολιτικά, αυτή τη θέση εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ραγκούσης. 

Όποιοι διαφωνούν με το μνημόνιο να φέρουν 110 δις ευρώ, δηλαδή όσα είναι τα χρήματα του δανείου της υποτέλειας. Προφανώς εννοούσε να προτείνουν οι διαφωνούντες άλλο τρόπο για να πάρουμε δάνειο 110 δις, εκτός μνημονίου.

Επομένως από τούδε και στο εξής....

κανένα κόμμα ούτε κανείς άλλος Έλληνας πολίτης, θα έχουν το δικαίωμα να διατυπώνουν την αντίθεσή τους με το κατοχικό μνημόνιο και να κρίνουν την πολιτική Παπανδρέου, αν πρώτα δεν προσκομίσουν 110 δις ευρώ ή δεν προτείνουν τρόπο να βρεθούν. Τόσο απλά.
Αλήθεια, πως δεν το είχαμε σκεφτεί;

Δηλαδή το πρόβλημα της χώρας είναι το που αλλού θα βρεθεί δάνειο 110 δις ευρώ και όχι να προταθούν άλλες οικονομικές πολιτικές που να το καθιστούν μη αναγκαίο.
Αυτό ήταν μόνιμα το σοσιαλιστικό μας όραμα. Τα δανεικά και τα έτοιμα και όχι η προσπάθεια και η αυτοδύναμη ανάπτυξη. Και αυτό δυστυχώς συνεχίζεται.

Απαντάμε στον Ραγκούση και του λέμε: Φέρε πισω αυτά που άρπαξε το κόμμα σου και όλα τα λαμόγια και δεν χρειάζεται μνημόνιο.

 
πηγη

TO ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:      http://peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου