'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η βία κατά των Λευκών στην Ν. Αφρική συνεχίζεται....

Μια 15χρονη γερμανίδα βιάστηκε από δύο οπλισμένους άντρες, οι οποίοι εισέβαλλαν στο δωμάτιο που μοιραζόταν με τον 14χρονο αδελφό της, σε ένα ξενοδοχείο. Οι δύο άντρες, παραβίασαν ένα παράθυρο στις 6 το πρωί και αφού την βίασαν μπροστά στα μάτια του αδελφού της, λεηλάτησαν το δωμάτιο, κλέβοντας μία κάμερα και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Οι γονείς τους βρισκόντουσαν σε παρακείμενο ξενοδοχείο.
Το δεύτερο περιστατικό είχε ως θύμα μια 22χρονη Ολλανδέζα, η οποία μάλιστα εργαζόταν εθελοντικά στην περιοχή. Περπατώντας η άτυχη γυναίκα, περίπου στις 6 το πρωί, δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα. Ακόμη δεν πρόλαβε να τελειώσει το περίφημο Μουντιάλ και η Νότια Αφρική μοιάζει να επιστρέφει στις προηγούμενες της εικόνες, τυφλής βίας και εγκληματικότητας.
Μία χώρα που υπό την καθοδήγηση του ΑΝC (Αfrican National Congress) κατάφερε μέσα σε πολύ μικρή χρονική περίοδο όχι απλά να πάρει την κάτω βόλτα, αλλά να βρίσκεται σε σημείο εξαχρείωσης. Αλλά αν ψάξει κανείς να βρει τις αιτίες, θα τον πουν ρατσιστή. Στο όνομα ... υψηλών ιδανικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μια χώρα βρέθηκε από τον πρώτο, στον τρίτο κόσμο. Άντε και στα δικά μας λοιπόν!

ΠΗΓΗ:   http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου