'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η σύλληψη του τραγουδιστή με τα δύο κιλά κοκαΐνη....

Με σήμα των διωκτικών αρχών της Ισπανίας στην Interpol συνελήφθη σε νησιωτικό σύμπλεγμα της Καραϊβικής ο Ελληνας τραγουδιστής, που βρέθηκε μπλεγμένος με δύο κιλά καθαρής κοκαΐνης μεγάλης αξίας.

  Ομως, τώρα η αστυνομία εξετάζει την πιθανότητα ο καλλιτέχνης να έχει πέσει θύμα των άγριων παιχνιδιών των καρτέλ της κόκας, αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε τίποτα για την ύπαρξη των ναρκωτικών!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πριν από περίπου 15 ημέρες η ισπανική αστυνομία έστειλε σήμα στην Interpol για μεταφορά κοκαΐνης, από αεροδρόμιο συγκεκριμένου νησιού της Καραϊβικής, το οποίο θεωρείται από τις διεθνείς αστυνομικές αρχές ως διαμετακομιστικό κέντρο της άσπρης σκόνης σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Ετσι, λοιπόν, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του καλλιτέχνη...

Ομως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής από την πρώτη στιγμή στην κατάθεσή του υποστήριξε πως δεν γνώριζε καν για την ύπαρξη της κοκαΐνης. Ετσι, οι αστυνομικές αρχές του νησιού της Καραϊβικής εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Ελληνας να έπεσε θύμα σκευωρίας των βαρόνων της κόκας. Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο που εξετάζεται από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία είναι ο τραγουδιστής να μετέφερε εν αγνοία του την κόκα, με σκοπό να παραπλανηθούν οι αρχές, να ασχοληθούν με την περίπτωσή του και στη συνέχεια τα καρτέλ να περάσουν μεγαλύτερο φορτίο προς τη Γηραιά Ηπειρο. Φυσικά, μέρος της ποσότητας που θα περνούσε το καρτέλ θα κατέληγε στην Ελλάδα σε συγκεκριμένους παραλήπτες, με σκοπό να «ρίξουν» την κόκα στις «καλές γειτονιές» της Αθήνας.

Πάντως, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους αστυνομικούς, τόσο στην Καραϊβική όσο και στην Ευρώπη, είναι ένας Ελληνας, μόνιμος κάτοικος Βενεζουέλας, ο οποίος φέρεται να είναι ο πλέον σημαντικός σύνδεσμος των λατινοαμερικάνικων καρτέλ με μεγαλέμπορο ναρκωτικών της Αθήνας, ο οποίος πουλάει το προϊόν του θανάτου σε «βαριά πορτοφόλια» της πόλης. Αυτό το μυστηριώδες πρόσωπο, που δεν εγκαταλείπει τα στενά όρια της πόλης του Καράκας, κατά καιρούς δέχονταν στη Βενεζουέλα τις επισκέψεις Ελλήνων και μάλιστα -σε αρκετές περιπτώσεις- επώνυμων Αθηναίων.

Ετσι, το ερώτημα που τίθεται είναι εάν ο γνωστός τραγουδιστής γνώριζε την παράνομη δραστηριότητα του συμπατριώτη μας στη Βενεζουέλα ή απλώς τον ήξερε ως έναν Ελληνα μετανάστη που κατάφερε να βγάλει χρήματα στην ξενιτιά και να αποκτήσει τη φήμη του «μπον βιβέρ» στο Καράκας.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς οι πληροφορίες που είχε η ισπανική αστυνομία για τη μεταφορά της κόκας και τις διαβίβασε στην Interpol φαίνεται πως προέρχονται από κάποια πηγή πληροφόρησης στη Βενεζουέλα (;).

Κατά συνέπεια, το ενδεχόμενο ο Ελληνας τραγουδιστής να έπεσε θύμα των αδίστακτων καρτέλ της κόκας έχει βάση και οι έρευνες των αστυνομικών προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, λέγεται πως είναι πιθανό κάτι τέτοιο να αποδειχθεί από τις έρευνες τις αμέσως επόμενες ημέρες και έτσι ο τραγουδιστής να αφεθεί ελεύθερος προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και να βρεθεί πάλι κοντά σε συγγενείς και φίλους.


star.gr
http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου