'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ λόγω "μεθυσμένου" mail στον Ομπάμα!!!

Ένας 17χρονος από τη Βρετανία υποστηρίζει πως του απαγορεύτηκε η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες, γιατί λίγο καιρό πριν, είχε στείλει ένα “μεθυσμένο” mail στο Λευκό Οίκο, με παραλήπτη τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο, κάτι που ο ίδιος ο έφηβος δε θυμάται..

Ο Luke Angel, έχοντας παρακολουθήσει μία τηλεοπτική εκπομπή, αφιερωμένη στα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, σκέφτηκε να στείλει τις παρατηρήσεις του επί του θέματος στον Μπαράκ Ομπάμα.
Θορυβημένοι από το περιεχόμενο του mail, αστυνομικοί του Τμήματος της Νέας Υόρκης επικοινώνησαν με το Τμήμα του Bedfordshire, όπου ζει ο 17χρονος, με τον οποίον ήρθαν σε επαφή.
Οι αστυνομικοί που επισκέφτηκαν τον Angel στο σπίτι του, μετά τη σύντομη συζήτηση που είχαν μαζί του, διαπίστωσαν πως δεν ήταν κακοπροαίρετος, αλλά απλά.. ανόητος.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έστειλε το mail στον Αμερικανό πρόεδρο, είπε ωστόσο, ότι δε θυμόταν το ακριβές περιεχόμενό του, αφού όταν το συνέταξε, ήταν μεθυσμένος.
Παρόλα αυτά, οι αρμόδιες αρχές του κατέστησαν σαφές ότι δε θα του επιτραπεί ποτέ να επισκεφτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Δε θυμάμαι τι είχα γράψει ακριβώς. Ήμουν μεθυσμένος.Νομίζω ότι τον έβρισα.. Αν το έκανα όντως, ήταν πολύ χαζό εκ μέρους μου”, είπε ο ίδιος στη βρετανική εφημερίδα "The Sun".
“Δε με ενδιαφέρει και τόσο. Οι γονείς μου δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που συνέβη, ωστόσο, είναι από αυτά που κάνουν οι νέοι, όταν έχουν πιει καναδυό ποτάκια..”, πρόσθεσε. 

http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου