'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Λεφτά τέλος στον Φορέα Διαχείρισης της λίμνης των Ιωαννίνων

Κόπηκε και το ηλεκτρικό ρεύμα

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί ουσιαστικά από χθες ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων καθώς στο ταμείο δεν υπάρχει ούτε ευρώ. Έτσι, βυθίστηκε στο σκοτάδι!

Η διακοπή ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων η οποία αποστέλλεται στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου και σε όλους τους αρμόδιους φορείς, είναι αποκορύφωμα της πλήρους εγκατάλειψης των Φορέων Διαχείρισης (Φ.Δ.) των Προστατευόμενων Περιοχών.


Όπως γράφει η ιστοσελίδα
epirusPost.gr, η έγκριση χρηματοδότησης μέσω της διαδικασίας Τεχνικού Δελτίου έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα με αποτέλεσμα ο Φ.Δ. να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στο σκοπό ίδρυσής του, την προστασία και η διαχείριση της λίμνης Παμβώτιδας και της βιοποικιλότητάς της.

Το σκάφος και το αυτοκίνητο του Φ.Δ. είναι μήνες ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης βενζίνης, με άμεση συνέπεια να μην πραγματοποιείται φύλαξη, ενώ παράλληλα η παρακολούθηση συναντά δυσκολίες εφαρμογής.


Οι εργαζόμενοι παρόλο που είναι απλήρωτοι έξι ολόκληρους μήνες συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά. Από σήμερα ούτε αυτό είναι εφικτό καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τηλεφώνου, θέρμανσης κλπ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανάδειξη των διαχρονικών προβλημάτων της εύρυθμης λειτουργίας των Φ.Δ. με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η προστασία της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων.


http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου