'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η ανοησία θα μας οδηγήσει στο γκρεμό ...!!!!

Όλοι λένε για μια οικονομική κρίση,έρχεται  χρεωκοπία,θα πεινάσουμε και πας 12.00 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης και τους βλέπεις όλους για καφέ..Κατά τα άλλα θα πεινάσουμε ..
 
όχι ότι ο Έλληνας έμαθε να είναι βολεψάκιας και θέλει να πιάσει τη καλή και να είναι με το κοστουμάκι παρά να κάνει χειρονακτικές εργασίες και να πλουτίζουν οι αλλοδαποί(μάλλον για αυτό πολλοί το παίζουν αντιρατσιστές και δήθεν ανθρωπιστές για να έρχονται και άλλοι ξένοι να κάνουν τις δύσκολες δουλειές).

Παρά να παριστάνει τον ψεύτο-επαναστάτη, τον ψεύτο-προοδευτικό και να κάθεται με το καφέ και το τσιγάρο στο χέρι και να λέει η Ελλάδα είναι πίσω, η Ελλάδα που μας τσακίζει μας ξεφτελίζει κλπ κλπ..Όχι, ότι σαν λαός είμαστε για καρπαζιές και ξέρουμε πώς να κατά κρίνουμε τον συμπολίτη μας και να πουλάμε μούρη!
 
Αυτό που έχω να πω είναι να κοιταχτούμε λίγο στο καθρέπτη και να βάλουμε το μυαλό μας να λειτουργήσει ορθά και να μάθουμε να σεβόμαστε, γιατί η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά εθνική και πάνω από όλα ΗΘΙΚΗ!!
Αλλιώς η ανοησία θα μας οδηγήσει στο γκρεμό!!

Υ.Γ. Το άρθρο αυτό αναφέρεται στα άτομα με έλλειψη συνείδησης..
 
http://kramablog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου