'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο μικρός που λατρευόταν ως "θεότητα", ξαναγεννήθηκε !!!!

O Rishabh Ghimire είναι ενός έτους και στο Νεπάλ τον θεωρούσαν ένα "μικρό θεό". Αιτία το γεγονός πως όταν γεννήθηκε είχε κολλημένο το σώμα του νεκρού δίδυμου αδερφού του στο στομάχι του! Το σώμα του δίδυμου εμβρύου, έβγαινε από το στομάχι του προσθέτοντας του άλλα τέσσερα!

 Το θέαμα ήταν σοκαριστικό και όπως χαρακτηριστικά περιγράφει η μητέρα του, πολλοί συγχωριανοί της θεωρούσαν τον γιο της, τη μετενσάρκωση ενός Ινδού θεού ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούσαν την ίδια μάγισσα που έφερε στη ζωή ένα φάντασμα, ένας τέρας από έναν άλλο κόσμο.
  Ο μικρούλης δεν μπορούσε να κινηθεί δεν μπορούσε να παίξει «Είναι ο μικρός μου βασιλιάς, αλλά δεν μπορεί να φάει και κλαίει συνέχεια», είχε πει χαρακτηριστικά η μητέρα του. Δεν ήταν δυνατόν να ζήσει για πολύ ακόμη με αυτό τον τρόπο.
Η επέμβαση που του χάρισε τη ζωή!
  Όμως η τύχη του χαμογέλασε όταν ο βρετανός Dr. James Stein έμαθε για τον Rishabh τον επισκέφτηκε στο Νεπάλ και ένα χρόνο μετά πραγματοποίησε με επιτυχία την επέμβαση που άλλαξε τη ζωή του μικρού.
  Ο μικρός Rishabh Ghimire έχει πλέον μια φυσιολογική ζωή και τίποτα πια δεν θυμίζει το παράξενο αγοράκι παρά μόνο λίγες ουλές από το χειρουργείο. Η μητέρα του πανευτυχής δήλωσε πως «Είναι τόσο χαρούμενος. Δεν σταματάει να παίζει και να κινείται. Παλιά δεν μπορούσε ούτε να σταθεί στα γόνατά του».

pyles.tv
http://kramablog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου