'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δείτε τα γραφεία-φρούρια με τα αρχεία της WikiLeaks!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!

Το μείζον θέμα σε όλο τον κόσμο αυτές τις ημέρες είναι αναμφισβήτητα οι αποκαλύψεις της WikiLeaks που εκθέτουν κυβερνήσεις δημοσιοποιώντας εμπιστευτικές εκθέσεις και αναφορές -κυρίως- πρεσβειών της Αμερικής.


Άραγε, όμως, που θα μπορούσαν φυλάσσονται αυτά τα αρχεία και όλες αυτές οι πληροφορίες; Είτε το πιστεύετε είτε όχι ένα μέρος από τα αρχεία φωτιά της WikiLeaks βρίσκεται σε υπόγειο καταφύγιο του «Ψυχρού» Πολέμου ικανό να αντέξει μέχρι και επίθεση από.. βόμβα!


Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Από τις φωτογραφίες μάλιστα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι τα γραφεία αυτά που φυλάσσονται οι server θυμίζουν κάτι από ταινία James Bond, δίνοντας την εντύπωση του χώρου υψίστης ασφαλείας!


Το εν λόγω καταφύγιο βρίσκεται στην Σουηδία, κάτω από το πάρκο Vita Bergen της Στοκχόλμης. Και όταν λέμε «κάτω» κυριολεκτούμε καθώς βρίσκεται 30 μέτρα κάτω από τη γη!


Η μία και μοναδική είσοδος στο καταφύγιο γίνεται μέσα από βράχια και είναι φάρδους μισού μέτρου από παχιές μεταλλικές πόρτες. Μπαίνοντας κανείς μέσα (το κανείς (όπως καταλαβαίνετε είναι κάπως… σχετικό) σχηματίζει την εντύπωση ότι είναι σε κάποιον χώρο με επτασφράγιστα κρατικά μυστικά που πραγματοποιούνται μυστικές έρευνες! Φανταστείτε ότι μέχρι και οι γεννήτριες για το καταφύγιο προέρχονται από παλαιότερο γερμανικό υποβρύχιο!


Τα... "γραφεία του «Ψυχρού» Πολέμου" ανήκουν σε μια σουηδική εταιρεία που κάνει webhosting, τη Banhof, και το φρούριο που φιλοξενεί τα αρχεία-βόμβα της WikiLeaks φέρει την ονομασία «Pionen White Mountains».


Πραγματικά εντυπωσιακό...!!!



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου