'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Χρήστης και όχι έμπορος ναρκωτικών δήλωσε το μοντέλο

Ως θύμα και όχι έμπορος ναρκωτικών εμφανίστηκε την Δευτέρα ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών το μοντέλο Μαριάννα Μπερερή, που συνελήφθη πριν ένα χρόνο για εμπόριο 2 κιλών κοκαΐνης.

Η 33χρονη με τους τίτλους ομορφιάς απολογούμενη μίλησε για την πρώτη εμπειρία της με τα ναρκωτικά. Όπως είπε, βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι με το πρακτορείο της στη Μύκονο και λίγο καιρό μετά όπως είπε, ήταν πλήρως εξαρτημένη και χαμένη στον κόσμο των παραισθήσεων.

Στην απολογία του το μοντέλο ισχυρίστηκε, ότι όσα χρήματα κέρδιζε από το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις, τα ξόδευε για ναρκωτικά. Τον Οκτώβριο του 2009 η Αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμά της, εντόπισε τα ναρκωτικά μέσα σε σακούλες και συνέλαβε την ίδια, τον σύντροφό της και ακόμα δύο άτομα. 


Η 33χρονη υποστηρίζει, ότι δεν κατάλαβε καν τι συνέβη εκείνη την ημέρα, καθώς ήταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών και παραδέχθηκε μόνο, ότι όταν είδε τους αστυνομικούς, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να εξαφανίσει μία σακούλα με ναρκωτικά, που όμως όπως υποστηρίζει, δεν ήταν δική της.

Ο σύντροφος της 33χρονης και μοντέλο και ο ίσιος, αρνήθηκε ότι έκανε εμπόριο ναρκωτικών και ισχυρίστηκε, ότι οι σακούλες με την κοκαΐνη ανήκαν σε συγκατηγορούμενό του. Κατά την απολογία του είπε: «Στα 19 μου ξεκίνησα τα "σκληρά" ναρκωτικά.


Ήμουν στο μόντελιγκ και συγχρόνως πουλούσα αναβολικά σε μοντέλα και γυμναστήρια. Πίστευα ότι δεν θα εξαρτηθώ, αλλά έχω ξοδέψει μία περιουσία για ναρκωτικά». Η 33χρονη παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης μέσα στη φυλακή, όπου κρατείται τους τελευταίους 13 μήνες. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί την Τρίτη.

alpha
tsak-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου