'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ρατσιστική επίθεση της Δημοτικής Αστυνομίας στην Πατησίων

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 13:00 στην Πατησίων ακριβώς απέναντι από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο), κατά τη διάρκεια επιχείρησης της δημοτικής αστυνομίας για την απομάκρυνση αλλοδαπών πλανόδιων πωλητών.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για επίθεση που δέχθηκαν οι πλανόδιοι πωλητές από αγνώστους, ωστόσο όπως διευκρινίστηκε, στη συμπλοκή που ακολούθησε συμμετείχαν νεαροί οι οποίοι εξήλθαν από το χώρο του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών, όλα άρχισαν όταν δημοτικοί αστυνομικοί επιχείρησαν να απομακρύνουν, στο πλαίσιο επιχείρησης κατά του παραεμπορίου, αλλοδαπούς πωλητές από τα πεζοδρόμια της Πατησίων και έξω από το κτίριο του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δημοτικοί αστυνομικοί (περίπου 25 άτομα) δέχθηκαν στη συνέχεια επίθεση από ομάδα περίπου 250 ατόμων, που βγήκαν από το χώρο της ΑΣΟΕΕ.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τρεις δημοτικοί αστυνομικοί (οι οποίοι στη συνέχεια υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων στην Ασφάλεια), ενώ ζημιές υπέστησαν δύο οχήματα της Δημοτικής Αστυνομίας και μία μοτοσυκλέτα.

Η Πατησίων έκλεισε και στα δύο ρεύματα, ενώ ορισμένοι από τους πλανόδιους πωλητές κατέφυγαν στο χώρο του Πανεπιστημίου.


http://www.newpost.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου