'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Βρήκαν τους δράστες της επίθεσης στον Χατζηδάκη!!!!

Κοντά στην σύλληψη των τριών δραστών της επίθεσης στον βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.  

Όλα  δείχνουν ότι ταυτοποιήθηκε ήδη ο πρώτος δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ και να κατοικεί στα Εξάρχεια. 

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι ο εντοπισμός και η ταυτοποίηση και των δύο άλλων δραστών,  μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη

Σε συνέντευξή του  στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutschland Radio ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επίθεση που δέχθηκε ο Κ. Χατζηδάκης. «Αυτή τη στιγμή οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ακούγεται από κύκλους της αστυνομίας ότι ένα από τα τρία άτομα που τον χτύπησαν έχει ήδη αναγνωριστεί. Οι έρευνες για να βρεθούν οι ύποπτοι συνεχίζονται. Αυτά τα ακραία στοιχεία μπορούν να στραφούν κατά οποιουδήποτε πολιτικού» τόνισε.

Η μέχρι τώρα  καθυστέρηση πάντως στις έρευνες είχε προκαλέσει αντιδράσεις  στον πολιτικό κόσμο, έστω και σε «ανεπίσημο»  επίπεδο. Και είναι αλήθεια ότι με την ευκαιρία της ψήφισης του προϋπολογισμού, πολλοί βουλευτές σχολίαζαν χθες στο περιστύλιο της Βουλής ότι είναι αδιανόητο να κυκλοφορούν επί μία εβδομάδα «ανενόχλητοι» οι δράστες.

Σε ερώτηση επίσης κατά την χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο κ. Πεταλωτής απάντησε σχετικά  με το γεγονός ότι  δεν έχουν  συλληφθεί ακόμη οι δράστες της επίθεσης εναντίον του βουλευτή της Ν.Δ:

«Όντως, αυτή η επαίσχυντη ενέργεια εναντίον ενός πολιτικού, που μας αγγίζει όλους, πολίτες και πολιτικούς, θα πρέπει να έχει αποτέλεσμα, ως προς τη διερεύνηση των ενόχων. Είναι θέμα της Αστυνομίας, είναι θέμα της Δικαιοσύνης. Απ` όσο γνωρίζουμε, γίνεται μια σωστή δουλειά σ` αυτή την κατεύθυνση, μένει όμως να υπάρχει και αποτέλεσμα».



star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου