'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ...!!!

Την τέταρτη ψήφο εμπιστοσύνης για το 2010 κέρδισε ο Ρουμάνος πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ο εύθραυστος κυβερνητικός συνασπισμός είναι σε θέση να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσει που απαιτούνται για τη λήψη βοήθειας 20 δισεκατομμυρίων ευρώ από το διεθνές Νομισματικό Ταμείο...

Παρόλα αυτά η ημέρα σημαδεύτηκε από την απόπειρα αυτοκτονίας ενός εργαζομένου της ρουμανικής κρατικής τηλεόρασης. Ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πήδηξε από το εσωτερικό μπαλκόνι του κοινοβουλίου για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα λιτότητας που σκοπεύει να εφαρμόσει η ρουμανική κυβέρνηση και τα οποία περιλαμβάνουν μείωση μισθών στον δημόσιο τομέα και αύξηση της φορολογίας, σε μια περίοδο που η οικονομία της Ρουμανίας έχει πληγεί βαθιά από την οικονομική κρίση.

Αμέσως μετά την πτώση του άντρα, ο οποίος φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Σκότωσες το μέλλον μας», ο έκπληκτος πρωθυπουργός ο οποίος εκείνη την στιγμή εκφωνούσε την ομιλία του, έσπευσε κοντά του μαζί με άλλους βουλευτές. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ρουμανικής κυβέρνησης, η κατάσταση της υγείας του άτυχου άντρα είναι σταθερή.
 
 
http://fimotro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου