'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Είναι απίστευτη η προπαγάνδα που γίνεται

Είναι απίστευτη η προπαγάνδα που γίνεται, για να καμφθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις. Η κυβέρνηση διαρρέει ότι "κατάφερε να σώσει το 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα" και τα μεγάλα κανάλια στα κεντρικά τους δελτία ανέλαβαν εργολαβικά να ανδείξουν αυτή "τη μεγάλη επιτυχία", όπως την χαρακτηρίζουν, φέρνοντας έτσι σε δεύτερη μοίρα τα επώδυνα μέτρα που οριστικοποιήθηκαν και προβλέπουν κατάργηση των αντίστοιχων μισθών στο δημόσιο τομέα και στις συντάξεις, καθώς και αύξηση του ΦΠΑ.
Από τις 12 το μεσημέρι, το μισό Υπουργικό ...



... Συμβούλιο, είχε συναντήσεις με τους υπαλλήλους της "τρόικας", διαμορφώνοντας το κείμενο της τελικής συμφωνίας που θα υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας, Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιλαμβάνει τα σκληρά μέτρα που λαμβάνονται προκειμένου να υπάρξει δανειοδότηση της χώρας μας.
Στις 12 το μεσημέρι, μαζεύτηκαν στο γραφείο της Λούκας Κατσέλη, η ίδια, ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ κατά διαστήματα περνούσαν από εκεί και άλλοι Υπουργοί όπως ο Υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος και συμφωνούσαν με τους υπαλλήλους της "τρόικας" τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλαβε να φτιάξει το κείμενο του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί στη Βουλή για να επικυρωθούν τα επωδυνα μέτρα. Το νομοσχέδιο αυτό θα πάρει την τυπική έγκριση της κυβέρνησης αύριο Κυριακή στις 9:30 το πρωί, στην έκτεκτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και αμέσως μετά θα κατατεθεί στη Βουλή. Είναι η ρπώτη φορά που συνεδριάζει Κυριακή το Υπουργικό Συμβούλιο. Αμέσως μετά τη συνεδρίαση ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα φυγει για να λάβει μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του
Eurogroup

gourou
http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου