'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Με το συμβολισμό Κυριακές Τέλος, θα ανακοινώσουν Κυριακάτικα το φιρμάνι του ΔΝΤ για τα νέα μέτρα.

Όπως είχαμε αποκαλύψει , μετά απο σοβαρούς διαπληκτισμούς στο εσωτερικό της "κυβέρνησης" για το ποιός τελικά θα ανακοινώσει αυτή τη φορά το "ακόμη λίγο ποιό βαθειά" στον Ελληνικό λαό (Δείτε εδώ) ....

Ο κλήρος έπεσε τελικά στον υπουργό οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου να βγεί στο γυαλί της τηλεόρασης.

Έτσι αύριο Κυριακή μετά την τυπική ενημέρωση του υπουργικού συμβουλίου με συνοπτικές διαδικασίες στις 9.30 π.μ. θα εξαγγελθεί στον Ελληνικό λαό το φιρμάνι των κατακτητών στις 11.00 πμ περίπου σε ζωντανή μετάδοση (πρώτα ο θεός) απο τα Μέσα Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης....

Η επιλογή της ημέρας Κυριακής ,καθόλου τυχαία δεν είναι αφού συμβολίζει ξεκάθαρα το χαρακτήρα της νέας πορείας διακυβέρνησης από τους νέους κυβερνήτες της χώρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το αυριανό φιρμάνι θα περιλαμβάνει:

Την τεράστια αύξηση στη βενζίνη μέσα στο Καλοκαίρι.

Την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο Τομέα

Την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στις συντάξεις του δημόσιου τομέα

Την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στις συντάξεις του ιδιωτικού τομέα

Την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα

Την κατάργηση της διατησίας στις συλλογικές διαπραγματεύσεις

Αύξηση του ορίου των απολύσεων

Περαιτέρω μείωση των πάσης φύσεως αποζημιώσεων

Πάγωμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Αύξηση το ΛΑΦΚΑ, που θα φτάσει εως και το 15%

Κατάργηση όλων των πρόωρων συντάξεων

Περαιτέρω αύξηση των έμμεσων φόρων

Περαιτέρω αύξηση σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα

Νέα αύξηση του ΦΠΑ από το 21% στο 23% !

Τη Δευτέρα θα συγκληθεί συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να αποφασίσουν την χάραξη της κοινής στρατηγικής με το γνωστό αντιπολιτευτικό "περιτύλιγμα" έτσι ώστε να πείσουν τον Ελληνικό λαό για την αναγκαιότητα των νέων σκληρότερων μέτρων και να αποφύγουν το ενδεχόμενο της μεγάλης κοινωνικής έκρηξη κάτι το οποίο ενοχλεί αφάνταστα του νέους κυβερνήτες του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου.

Τα μέτρα θα επικυρωθούν ενδεικτικά και απο την Ελληνική Βουλή πιθανότατα την Τετάρτη δεδομένου ότι θεωρείται βέβαιη η καταψήφιση τους από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση των μεγαλοδημοσιογράφων και των ΜΜΕ δέχτηκε το ΚΚΕ που τονίζουν ότι υιοθετεί ακραίες θέσεις, μετά από την δήλωση Μαϊλη ότι το ΚΚΕ είναι αντίθετο με άρθρα του Συντάγματος όταν αυτά τροποποιούνται για αντιλαϊκούς σκοπούς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διά του προέδρου του ξαναθυμήθηκε οτι υπάρχουν και δημοψηφίσματα στη δημοκρατία (σε αντίθεση με τη στάση του για το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας) και αξιώθηκε αυτή τη φορά να ζητήσει δημοψήφισμα ενώ όλοι οι άλλοι "δημοκράτες" προσπαθούν να γελοιοποιήσουν και να υποβαθμίσουν τις δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ , Γ.Καρατζαφέρης , ενώ τυπικά δηλώνει την αντίθεσή του για τα νέα μέτρα ουσιαστικά δεν διευκρινίζει τις θέσεις του αφού δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς οτι συνιστά ηρεμία και αποφυγή αντιδράσεων. Δυστυχώς δεν φαίνεται να αποφεύγει τον χαρακτηρισμό "κωλοτούμπας" που του επικολλούν αρκετοί άλλοι "κωλοτούμπες" δημοσιογράφοι.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς , ακολουθεί τον κλασσικό τρόπο της πατροπαράδοτης δικομματικής αντιπολίτευσης του στύλ "πότε μήλα , πότε φύλλα" εκμεταλλευόμενος πάντα τον παλμό τις κοινωνίας όπως άλλωστε κάνουν και τα δύο μεγάλα κόμματα κάθε φορά που βρίσκονται στην αντιπολίτευση.

Βέβαια το προσωπείο πέφτει και η επαφή με την πραγματικότητα χάνεται αμέσως μόλις αναλάβουν την εξουσία.


ΠΗΓΗ: http://tiresias-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου