'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Προς... απαγόρευση οι βουζουζέλες!

Μετά τις έντονες και παρατεταμένες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους δημοσιογράφους η χρήση της βουβουζέλας κατά τη διάρκεια του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει επίσημη απόφαση για απαγόρευσή τους εντός του σταδίου.
Την είδηση αυτή έδωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ντάνι Τζόρντααν, ο οποίος με σημερινές του δηλώσεις στο ειδησεογραφικό πρακτορείου του "BBC" δήλωσε:
"Εάν κριθεί πως είναι απαραίτητο να σταματήσει η χρήση τους, τότε θα απαγορευτούν. Είχαμε πει πως αν δημιουργείτο πρόβλημα θα παίρναμε μέτρα", τόνισε ο Τζόρντααν και συνέχισε:
"Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια τάξη. Ζητήσαμε να μην ακούγονται οι βουβουζέλες κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων των ομάδων ή την ώρα που υπάρχουν ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα του σταδίου.
Είναι δύσκολο αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είχαμε μερικά τηλεοπτικά δίκτυα και άτομα μεμονωμένα που διαμαρτύρονταν, και έτσι εξετάζουμε αυτό το θέμα. Εγώ θα προτιμούσα να τραγουδάω για παράδειγμα.
Δημιουργείται πάντα με αυτό τον τρόπο μία υπέροχη ατμόσφαιρα στα στάδια και θα προσπαθήσω να τους ενθαρρύνω να τραγουδούν. Την εποχή των δυσκολιών (κόντρα στο απαρτχάιντ) τραγουδούσαμε, είναι κομμάτι της ιστορίας μας το τραγούδι, καθώς μας εμπνέει και κινεί τα συναισθήματά μας".

www.sport24.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://exypno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου