'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Τους άνοιξε η όρεξη...

Στο κρατητήριο, φορώντας μόνο τα ψηλοτάκουνά της, κατέληξε μια στριπτιζέζ μετά από ξέφρενο χορό σε πολυσύχναστο εστιατόριο της Βρετανίας.
Η 25χρονη Ζαινάμπ Αλκατίμπ όντας μεθυσμένη ανέβηκε σε μια εξέδρα και άρχισε να χορεύει πετώντας ένα ένα τα ιμάτιά της μέχρι που ήρθε η αστυνομία και την περιμάζεψε.
Οι πελάτες του εστιατορίου είχαν μείνει έκπληκτοι με το θέαμα και κοιτούσαν αποσβολωμένοι καθώς η 25χρονη τους άνοιξε την όρεξη για άλλα πράγματα...Δύο μέρες πριν η ασυγκράτητη στριπτιζέζ... έσκισε τα ρούχα της σε ένα κλαμπ της περιοχής και κατέληξε να κλωτσάει βίαια τους δύο αστυνομικούς που ήθελαν να την σκεπάσουν πριν την συλλάβουν. Μάλιστα τους ρώταγε συνέχεια “γιατί δεν σας αρέσει η θέα;”
Η ίδια ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά της αφού της ανακοινώθηκε το πρόστιμο που έχει να πληρώσει. Η 25χρονη τώρα πρέπει να πληρώσει 500 λίρες και 100 λίρες αποζημίωση στους δύο αστυνομικούς που ξυλοφόρτωσε.
Στο δικαστήριο η Ζαινάμπ ισχυρίστηκε πως δεν ήταν σε συναισθηματική κατάρρευση γιατί μόλις της είχε ανακοινωθεί ότι η δίδυμη αδερφή της ήταν έγκυος και συνειδητοποίησε όπως είπε ότι θα έμενε μόνη.
Η 25χρονη και η αδερφή της έγιναν γνωστές στη Βρετανία όταν πριν από δύο χρόνια διέρρευσε η φήμη ότι ήταν συνοδοί κυριών και πως δραστηριοποιούνται σε ταινίες μόνο για ενηλίκους.
thenewsbus
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου