'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Καλλονή... κατάσκοπος αναστατώνει την Ρωσία!

Μια καλλονή… κατάσκοπος έχει φέρει τα πάνω – κάτω στο Κρεμλίνο! Η γαλανομάτα «μάγισσα» παγιδεύει τους αντιπάλους του Πούτιν, προσφέροντας τους κόκα και σεξ, βιντεοσκοπεί τις ερωτικές τους περιπτύξεις και στην συνέχεια τους ξευτυλίζει δημόσια ανεβάζοντας τα βιντεάκια στο ίντερνετ!!!

Τελευταίο «θύμα» της ήταν ο δημοσιογράφος και σκληρός επικριτής του Πούτιν, Βίκτωρ Σεντέροβιτς, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδί. Ο Σεντέροβιτς αναγκάστηκε να το παραδεχτεί όταν είδε την μούρη του (και όχι μόνο) να φιγουράρει στο διαδίκτυο.

Η Κάτια, όπως την αποκαλούν έχει ξελογιάσει πολλά στελέχη της αντιπολίτευσης μέχρι σήμερα, τα οποία κατηγορούν την κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες για συνομωσία.

Οι σκηνές με όλους τους συμμετέχοντες έχουν φόντο το ίδιο διαμέρισμα από διάφορες μεριές, ενώ ανάμεσα στους παρτενέρ της είναι ο Έντουαρντ Λιµόνοφ, αρχηγός του Εθνικιστικού - Μπολσεβικικού Κόµµατος και ο Αλεξάντερ Μπέλοφ-Πότκιν, αρχηγός ενός ακροδεξιού κινήµατος κατά των µεταναστών και ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος DDΤ Γιούρι Σεβτσούκ, ο οποίος ενημέρωσε ήδη τους θαυμαστές του ότι σύντοµα µπορεί να κυκλοφορήσει και δικό του βίντεο µε την ωραία Κάτια!!!

Δείτε ένα από τα επίμαχα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο ιντερνετ εδω: VIDEO

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου