'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Η 18χρονη ιερόδουλη μιλά για το σεξ με τον Ριμπερί!!

Δίχως τέλος είναι ο σάλος στην Γαλλία μετά την εμπλοκή των Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού σε σεξουαλικό σκάνδαλο με ανήλικη ιερόδουλη. Μάλιστα, η 18χρονη πλέον συνοδός αποκάλυψε ότι ήταν το... δώρο του Ριμπερί για τα γενέθλιά του!
«Στις 7 του περασμένου Απρίλη ήμουν το δώρο γενεθλίων του Ριμπερί. Ο Φρανκ με πλησίασε σε ένα κλαμπ στο Παρίσι. Με έκλεισε και μου έκανε τα έξοδα για να πάω στο Μόναχο και να γιορτάσω μαζί του τα 26α γενέθλιά του», είπε η Ζαχία Ντεχάρ στην πρώτη συνέντευξή της.
Μιλώντας στο περιοδικό «Paris Match», η συνοδός πολυτελείας περιέγραψε την πικάντικη βραδιά με τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή: «έκανε κράτηση σε ένα υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο στο Μόναχο. Κάναμε σεξ και με... πλήρωσε. Ήμουν ένα υπέροχο μικρό δώρο, έτσι δεν είναι;», πρόσθεσε.
Παράλληλα, η Ζαχία αποκάλυψε πως είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλους ανθρώπους από τον χώρο του αθλητισμού και της showbiz, ενώ τόνισε πως η αυστηρή μουσουλμανική οικογένειά της έμαθε για το επάγγελμά της μόνο όταν αυτό είδε το φως της δημοσιότητας.
Στο μεταξύ, με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες δικαστικές εξελίξεις: μετά την ανάκριση των 3 παικτών, ο εισαγγελέας ενδέχεται να τους απαγγείλει κατηγορίες οι οποίες επισύρουν ποινή φυλάκισης έως 3 έτη.
freddo

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου