'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

5+1 μαγικοί τρόποι για να τον ξελογιάσεις!!!!

Μόλις αρχίσατε να βγαίνετε κ ή απλά τον έχεις ερωτευτεί και δεν ξέρεις πώς να τον φέρεις κοντά σου; Ακολούθησε τα παρακάτω τιπ γιατί και η αγάπη δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Εξάλλου η αγάπη είναι ένα μυστήριο, οπότε ίσως κάποιες φορές να είναι δύσκολο να βρεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να τη φέρεις κοντά σου. Παρακάτω θα μάθεις πώς θα καταφέρεις με σύμμαχο σου την αστρολογία αλλά και τις αρχές του feng shui να δώσεις στην ερωτική σου ζωή την ώθηση που χρειάζεται!

Αστρολογία: σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις αν είσαι μόνη δεν έχεις παρά να βγεις και να κυκλοφορήσεις όταν έχει πανσέληνο! Ντύσου, στολίσου και βγες έξω να γοητεύσεις τους πάντες! Για ακόμη πιο σούπερ αποτέλεσμα, μη μείνεις ούτε λεπτό μέσα στο σπίτι όταν η Πανσέληνος είναι στο ζώδιο του Λέοντα, του Ζυγού ή του Τοξότη!

Feng-Shui 1: δέσε στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας σου μια κόκκινη κορδέλα στην οποία θα έχεις δέσει ένα αντικείμενο που για εσένα συμβολίζει την αγάπη π.χ. ένα δαχτυλίδι ή οτιδήποτε άλλο. Έτσι θα προσελκύσεις την αγάπη και το σεξ στη ζωή σου.

Feng-Shui 2: γέμισε το δωμάτιο σου με εικόνες ευτυχισμένων ζευγαριών, έτσι ώστε να στηρίξεις την ανάγκη σου να βρεις και εσύ το ζευγάρι σου! Τα χρώματα σε αποχρώσεις του ροζ, κόκκινου και μοβ είναι ότι πρέπει για το υπνοδωμάτιο σου έτσι ώστε να αγκαλιάσεις τον έρωτα και την αγάπη!

Feng-Shui 3: καθάρισε το σπίτι σου από οτιδήποτε άχρηστο, όπως χαρτιά σκουπίδια ή οτιδήποτε άλλο είναι περιττό μέσα στο χώρο σου πριν ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Περιττό να πούμε, ότι φωτογραφίες και δωράκια οτυ πρώην παίρνουν την πρώτη θέση στη σακούλα των σκουπιδιών σου αν θέλεις να βρεις τον έρωτα σε ένα νέο πρόσωπο. Άφησε έτσι το παρελθόν να «φύγει» και προετοιμάσου για να καλωσορίσεις μια νέα σχέση!

Ταρό: σκέψου ποιος είναι ο άντρας που σου ταιριάζει και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του λάβε υπόψη σου τις συμβουλές των ταρώ για το που θα τον βρεις:

  • Γη : ο άντρας αυτός είναι πρακτικός, προσγειωμένος και σοβαρός!
    • Που θα τον συναντήσεις: δουλειά, καταστήματα με είδη σπιτιού, σε διαλέξεις με οικονομικό αντικείμενο.
  • Φωτιά: ο άντρας αυτός είναι αστείος, γοητευτικός και παιχνιδιάρης.
    • Που θα τον συναντήσεις: σε καφετέριες και μπαρ, πάρτι και σπορ.
  • Αέρας: έξυπνος, intellectual, πνευματώδης
    • Που θα τον συναντήσεις: σε βιβλιοπωλεία, σχολεία, καφέ.
  • Νερό: ο άντρας αυτός είναι ευγενικός και καλόκαρδος!
    • Που θα τον συναντήσεις: στη φύση, σε καμιά εκκλησία ή θα κάνει εθελοντισμό!

Τώρα που τον βρήκες

Πότε θα μετακομίσεις μαζί του; Σύμφωνα με την αστρολογία η καλύτερη φάση για να μετακομίσετε μαζί ή να αποφασίσετε να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να κάνετε ένα παιδί δεν είναι άλλη από την περίοδο της Νέας Σελήνης, που σηματοδοτεί μια νέα περίοδο που ξεκινάει.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΗΓΗ: http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου