'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

"Βαρόνοι" με διασυνδέσεις στη Λ.Αμερική στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Μεγαλέμπορους ναρκωτικών με διεθνή δράση, συνέλαβαν οι άντρες της Διώξης, την Παρασκευή (16/07), ύστερα από οργανωμένη επιχείρησή της σε Λευκάδα και Αττική.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Δίωξης Ναρκωτικών τη Δευτέρα (19/07), συνελήφθησαν 12 άτομα, εκ των οποίων οι εννέα ήταν άνδρες και οι τρεις γυναίκες, που εισήγαγαν και διακινούσαν κοκαΐνη.

Η επιχείρηση εντοπισμού τους είχε ξεκινήσει πριν από τρεις μήνες, όταν υπήρχαν πληροφορίες για τη δράση της εν λόγω σπείρας που μετέφερε τα ναρκωτικά που προέρχονταν από τη Λατινική Αμερική, μέσω θαλάσσης.

Για τη μεταφορά της ναρκωτικής ουσίας χρησιμοποιούνταν το ιστιοπλοϊκό σκάφος με επωνυμία «DODO», σημαίας Πολωνίας, ενώ δύο εκ των δραστών είναι σεσημασμένοι κακοποιοί που παλαιότερα είχαν απασχολήσει την Αστυνομία με υποθέσεις ναρκωτικών.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, είναι έγκλειστος σε φυλακές της χώρας μας, ο οποίος εμπλέκεται σε παρόμοιες υποθέσεις, με διεθνείς προεκτάσεις. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι, εκτός από τη διακίνηση κοκαΐνης, διακινούσε και σημαντικές ποσότητες κάνναβης, τις οποίες εισήγαγε από την Ολλανδία. Η ανωτέρω οργάνωση ανέπτυσσε τη «δράση» της κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων προαστίων του Ν. Αττικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, η εισαγωγή της κοκαΐνης έγινε στις 15 Ιουλίου 2010 με το σκάφος στα Σύβοτα , όπου τις πρωινές ώρες της επομένης, παρελήφθησαν από άνδρα, ηγετικό μέλος της σπείρας.

Στην εγκληματική οργάνωση φέρονται να συμμετέχουν κι άλλα άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου