'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Καρτέρι θανάτου στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια...

Ενέδρα στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έστησαν σήμερα το πρωί (19/07), άγνωστοι. Η εκτέλεση του δημοσιογράφου έγινε στις 05:25 το πρωί, έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως δήλωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντος στην αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός τους και όταν ο δημοσιογράφος άνοιξε αντίκρισε έναν άγνωστο ο οποίος του είπε ότι κάποιοι έκλεβαν το ΙΧ αυτοκίνητό του κάτω από την πολυκατοικία.

Ο Γκιόλιας κατέβηκε γρήγορα στην είσοδο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο μάρκας Smart και εκεί άγνωστοι τον "γάζωσαν" με πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

Στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα άτομα ήταν τρία και δεν είχαν καλυμένα τα πρόσωπα τους, ενώ δεν μιλούσαν ελληνικά. Σύμφωνα με μία μαρτυρία που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν Σεκιούριτι ή Δημοτικής Αστυνομίας και ήταν τουλάχιστον τρεις.

Γύρω στις 7 το πρωί σε σχετικά μικρή απόσταση από τον τόπο της δολοφονίας , βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται αν ήταν των δραστών. Είναι μάρκας Honda Civic, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί πριν δύο ημέρες,

Η σύζυγός του δημοσιογράφου, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες, αν φέρεται να είδε τους δράστες, καθώς κατέβηκε στο δρόμο, μόλισ άκουσε τους πυροβολισμούς. Στο σπίτι βρισκόταν και το παιδί τους, που είναι 2 ετών.

Δεκαέξι κάλυκες από πυροβόλο όπλο περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Τα κίνητρα της δολοφονίας εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστα, ενώ από την αστυνομία δεν αποκλείεται καμία εκδοχή. Την υπόθεση εχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο πτώμα βρέθηκαν 13 κάλυκες και οι δράστες χρησιμοποίησαν ούζι 9 χιλιοστών.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Θέμα 9.89" και έγραφε στο blog Troktiko. Επί σειρά ετών στο παρελθόν, ήταν στενός συνεργάτης του δημοσιογραφου Μάκη Τριανταφυλόπουλου.

Συμβόλαιο θανάτου

Η μαφιόζικη εκτέλεση του δημοσιογράφου, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες των αρχών , εικάζεται ότι έγινε ή χρηματοδοτήθηκε από κάποιους που ενοχλήθηκαν από τα δημοσιεύματα του blog Troktiko.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε παραδεχτεί ότι ήταν ένας από τους δημοσιογράφους που έγραφαν στο blog, και ήδη από το απόγευμα της Κυριακής (18/07), υπήρχαν αναρτήσεις ότι την Δευτέρα (19/07) θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Το τελευταίο μήνυμα στο blog, αναρτήθηκε λίγο πριν την δολοφονία του και συγκεκριμένα στις 5:16 το πρωί της Δευτέρας και έγραφε:

«Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα…»

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν το θύμα ήταν ο συντάκτης του ρεπορτάζ αλλά και τις παραμέτρους της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου