'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Πώς να βεβαιωθείς ότι θέλει να κοιμηθεί μαζί σου!!!

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό είναι κάτι που το ξέρεις και που σε δυσκολεύει πάρα πολύ λόγω του γεγονότος ότι εκεί που πας να αποκωδικοποιήσεις τη μία, αυτή αλλάζει συμπεριφορά και εσύ πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή...


Μια δυναμική γυναίκα, καταλαβαίνεις ότι θέλει να κοιμηθεί στο κρεβάτι σου, όταν αρχίζει να σου κάνει νάζια. Αν μια άλλη έχει ακριβώς την ίδια ναζιάρικη συμπεριφορά καθημερινά, πως ακριβώς θα καταλάβεις ότι σε ποθεί;
Μπορεί να είσαι ακόμα στο πρώτο ραντεβού, μπορεί στο δέκατο. Όπως και να ‘χει, οι γυναίκες σου δείχνουν με σημάδια ότι είτε θέλουν να γίνουν σκλάβες σου, είτε σε θέλουν μόνο για να κάνετε παρέα. Για να δούμε πώς μπορούμε να διαλύσουμε τις απορίες.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Πρόκειται για πρόσκληση;
Πριν ακόμα ξεκινήσεις να αναλύεις κάθε κίνηση που κάνει, φρόντισε να καταλάβεις ότι οι γυναίκες είναι διαφορετικές και ενώ μία μπορεί να έχει παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, ή άλλη μπορεί να σου στέλνει φανερά σημάδια ενδιαφέροντος. Έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, και μη βιάζεσαι.
Επειδή οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές, πριν συμπεράνεις ότι το χέρι της στον ώμο σου σημαίνει ότι έχει πάρει φωτιά κι απλά περιμένει την επόμενη κίνηση από εσένα, φρόντισε να καταλάβεις ότι η συμπεριφορά της αυτή έχει στόχο αποκλειστικά εσένα.
Σου είπε όχι. Πως πρέπει να αντιδράσεις;
Αν αποφασίσεις μόνος σου ότι οι ματιές της ήταν όλο νόημα, προχωρήσεις στο παρασύνθημα μιλώντας της κι εκείνη σηκώσει το χέρι της για να σε διακόψει και να σου πει «Συγνώμη, αλλά τι νομίζεις ότι κάνεις τώρα;», τότε είναι η στιγμή που πρέπει να δώσεις μία πειστική απάντηση και πρέπει να το κάνεις γρήγορα.
Μην τολμήσεις να πεις ατάκες όπως «Μου έδινες όλα αυτά τα σημάδια» ή «έλα τώρα, αφού το θέλεις, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» γιατί το χαστούκι δε θα αργήσει να έρθει. Αντιθέτως, απολογήσου και πες της ότι θα ήθελες να ξέρεις πως θα ήταν μια μεταξύ σας σχέση.
Μπορεί τελικά να μην καταφέρεις να τη φιλήσεις και ίσως να μην την ξαναδείς ποτέ, αλλά τουλάχιστον είχες την ευκαιρία να της μιλήσεις αντί να κάθεσαι και να κάνεις υποθέσεις για το αν σε θέλει ή όχι.
Σημάδια ότι μπορεί να σε θέλει
Θα πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνει ο άντρας την πρώτη κίνηση σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και sex. Παρακάτω υπάρχουν ορισμένα σημάδια, τα οποία σου καθιστούν σαφή τη διάθεσή της να σε γνωρίσει καλύτερα:
Σε ακουμπάει
Είτε έχετε μια πολύ προσωπική συζήτηση σε ένα εστιατόριο, είτε χορεύετε σε ένα club, εκείνη έχει μονίμως τα χέρια της πάνω σου. Νιώθει αρκετά ασφαλής ώστε να εισβάλλει στο χώρο σου και σε αφήνει να καταλάβεις ότι νιώθει άνετα μαζί σου.
Σημείωση: Αν πιάνει όλους όσους μιλάει, τότε αυτό δε δείχνει ότι σε θέλει.
Κάθεται μαζί σου
Είσαι σε ένα μπαρ και όλοι της οι φίλοι βρίσκονται εκεί, επίσης. Όταν αυτοί αποφασίζουν να πάνε να χορέψουν, εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο μαζί σου και να κουτσομπολέψει για διάφορα πράγματα της καθημερινότητας.
Σε καλεί στο σπίτι της
Μετά από μια νυχτερινή έξοδο, τη συνοδεύεις στο σπίτι της και σε καλεί μέσα για έναν «καφέ». Παρόλο που μπορεί απλά να είναι ευγενική μαζί σου, οι πιθανότητες λένε ότι αν σε καλεί τόσο περασμένη ώρα, μάλλον θέλει κάτι παραπάνω από συντροφιά για να πιει τον καφέ της.
Μιλάει για sex
Είτε είναι για το πόσο κακός ήταν στο κρεβάτι ο προηγούμενος σύντροφός της, είτε αναφέρει ότι έχει πολύ καιρό να δει χαρά στο κρεβάτι της, ένα είναι το σίγουρο. Μιλάει για sex και η συζήτηση γίνεται αποκλειστικά ανάμεσα σε εσάς τους δύο. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει το sex στο μυαλό της. Μήπως ήρθε η ώρα η σκέψη να γίνει πράξη;
Σου κάνει σεξουαλικά κομπλιμέντα
Δεν κάνει καμία νύξη για το καινούριο σου πουκάμισο, αντιθέτως αναφέρει το πόσο ωραίο δείχνει το στήθος σου με αυτό. Δε συζητάει για το καινούριο σου παντελόνι, αλλά για το πόσο ωραία οπίσθια σου κάνει. Όταν επαινεί σημεία του σώματός σου περισσότερο από τα ρούχα σου, ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα ήθελε να ήταν ένα από αυτά.
Σου προσφέρει τσίχλα
Όταν τη συνοδεύεις στο σπίτι της μετά το ραντεβού σας, βγάζει από την τσάντα της τσίχλες και αφού τρώει εκείνη μία, προσφέρει και σε εσένα. Μπορεί να μην μάθεις σήμερα αν το στρώμα της είναι ανατομικό, αλλά σίγουρα η γλώσσα σου θα γνωρίσει πολύ σύντομα τη δική της.
Μοιράζεται το φαγητό της μαζί σου
Αν βρίσκεστε σε εστιατόριο κι εκείνη σου δίνει μπουκιές από το φαγητό της, αυτό σημαίνει ότι νιώθει άνετα μαζί σου και δεν έχει κανένα πρόβλημα να σου αποκαλύψει κάποια πλευρά του εαυτού της.
Παρακολουθεί τα χείλια σου
Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν βρίσκονται σε μια συζήτηση, κοιτιούνται μεταξύ τους όταν μιλούν. Αν εκείνη κοιτάζει επίμονα το στόμα σου, είναι πιθανό να αναζητά κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου σου.
Σημείωση: Αν είστε σε χώρο με πολύ φασαρία, μπορεί να κοιτάζει τα χείλια σου, απλά, για να καταλάβει τι είναι αυτό που προσπαθείς να της πεις.
Δράσε, μη ρωτάς
Όταν λαμβάνεις δυνατά σήματα τα οποία σου δείχνουν ότι σε θέλει, δεν είναι απαραίτητο να ζητήσεις την άδειά της για να τη φιλήσεις. Ανέλαβε τον έλεγχο της κατάστασης και κάνε την κίνησή σου. Αν τραβηχτεί, τότε αυτός είναι ένας τρόπος για να σε κάνει να καταλάβεις ότι δε θέλει.
Πολλές γυναίκες καταστούν σαφές το ότι δεν εκτιμούν ιδιαίτερα τους άντρες που ζητούν άδεια για να τις αγκαλιάσουν ή να τις φιλήσουν. Έχε το στο μυαλό σου για την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε ανάλογη κατάσταση.
Αν είστε σε ένα μπαρ κι εκείνη βρίσκεται μεταξύ φίλων, ρώτα τη τι έχει σκοπό να κάνει αργότερα. Αν θέλει να είναι μαζί σου, θα σου το ξεκαθαρίσει με την απάντησή της. Αν όχι, θα το καταλάβεις.
Αν είστε σε ραντεβού, μην κάνεις καμία σεξουαλική κίνηση δημόσια, αλλά μόνο όταν θα είστε μόνοι σας. Και να θυμάσαι: αν την κάνεις να νιώθει ασφαλής, δε θα έχει κανένα δισταγμό για να σε φιλήσει ή να κάνει οτιδήποτε άλλο.
Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να καταλήξεις να πας σπίτι και να αναρωτιέσαι τι σου είπε, τι εννοούσε και τι έπρεπε να κάνεις. Σήκω, βγες από το σπίτι, συνάντησε μια γυναίκα και φέρσου σαν άντρας. Ούτως ή άλλως, αυτό περιμένουν κι εκείνες…

kakopouli.blogspot.com

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://rc-cafe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου