'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Φαρ ουέστ στην Αμφιλοχία

Στιγμές τρόμου έζησαν οι θαμώνες εστιατορίου στην Αμφιλοχία, στο 90 χιλιόμετρο της ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα και άρχισαν να πυροβολούν.

Εκείνη την ώρα στο εστιατόρια βρίσκονταν περίπου 150 άτομα, όλοι Αλβανοί τουρίστες που κατευθύνονταν προς τα Τίρανα. Τα λεωφορεία που τους μετέφεραν είχαν κάνει στάση στο σημείο.

Οι άγνωστοι δράστες είχαν πυροβόλα όπλα και μόλις μπήκαν ζήτησαν από τους πελάτες να πέσουν στο πάτωμα. Στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν στο ταβάνι και στους τοίχους.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στα πόδια ένας 15χρονος και ένας 28χρονος αλβανικής καταγωγής, ενώ πιο άτυχη στάθηκε μια 66χρονη γυναίκα, που τραυματίστηκε στο λαιμό και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου σε σοβαρή κατάσταση.

Η 66χρονη δεν ήταν στο εστιατόριο, αλλά σε λεωφορείο που είχε σταθμεύσει έξω. Όταν βγήκαν οι δράστες έριξαν μερικές σφαίρες στον αέρα και μία βρήκε τη γυναίκα στο λαιμό. Οι κουκουλοφόροι διέφυγαν και αναζητούνται.

Ύστερα από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί εντός και εκτός εστιατορίου, βρήκαν φυσίγγια και κάλυκες από πυροβόλο όπλο, καθώς και θραύσματα βολίδων.

Στο σημείο όπου έγινε η ένοπλη επίθεση σταθμεύουν συχνά λεωφορεία με προορισμό την Αλβανία, ενώ αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά και τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου