'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Πώς να κάνεις sex με 2 γυναίκες..

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Μεγάλη, αλλά κυρίως απαραίτητη για κάθε αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του. Εξάλλου, η εμπειρία με δύο γυμνές γυναίκες ξαπλωμένες στο κρεβάτι σου αποδεικνύεται πάντα καλύτερη από εκείνη με τη μία, αφού, πέραν του ότι τα βλέπεις όλα εις διπλούν, τα απολαμβάνεις πολλαπλώς με την καθεμία χωριστά. Τι θα λέμε τώρα, τα αυτονόητα;
Ο ΤΡΟΠΟΣ: Το αλκοόλ είναι το πολύτιμο συστατικό για την επιτυχία ενός τρίο, κυρίως για τις παρτενέρ σου και λιγότερο για σένα, κι αυτό γιατί, αν γίνεις τύφλα, δε γίνεται τίποτα. Εκείνες, πάλι, θα πιουν (με μέτρο πάντα) όχι για να τις αποπλανήσεις, αλλά για να μειωθούν αυτές οι ρημάδες οι αντιστάσεις, σύμφωνα με τις οποίες το σεξ είναι πάντα υπόθεση δύο ατόμων. Για τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Το σεξ σε αριθμούς Σάρα Χέντλεϊ, «σε τέτοιες περιπτώσεις, τα γυναικεία πόδια ακολουθούν την κίνηση ενός ανοιχτού μυαλού». Ο τρόπος προσέγγισης είναι γνωστός: Στην αρχή... συζητάς περί ανέμων και υδάτων, μετά το γυρίζεις στα περί αξίας της σεξουαλικής απελευθέρωσης, ρίχνετε κι ένα χορό στα τρία, κόβεις αντίδραση, αρχίζεις τα υπονοούμενα, κι αν δεις ότι το πράγμα τσουλάει, είτε περνάτε την πόρτα παρέα είτε δίνετε ραντεβού την επομένη σπίτι σου ή σπίτι τους.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ: Να θυμηθούν το λαϊκό άσμα «καλύτερα οι δυο μας» και να σε βγάλουν εκτός παιχνιδιού / Να κολλήσουν και οι δύο με το σεξαπίλ σου και να σε διεκδικήσουν κατ’ αποκλειστικότητα μετά μαλλιοτραβηγμάτων.
kanonitv
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου