'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Σερβικές μυστικές υπηρεσίες: Το σχέδιο για τη Μεγάλη Αλβανία

Σχέδιο για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, με την αύξηση του πληθυσμού μέσω των διεθνικών γάμων, αποκάλυψαν οι σερβικές ειδικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών ασφαλείας της Σερβίας, μετά την απορρόφηση των «Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου», οι Αλβανοί στέλνουν νεαρά κορίτσια για συζύγους σε ώριμους εργένηδες, που ζουν στα εγκαταλελειμμένα χωριά της νότιας Σερβίας (Βράσκα, Βράνιε, Μπογιάνοβατς, Σουρντούλιτσα και άλλα, καθώς και στις δυτικές περιοχές της πΓΔΜ).


Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, πρόκειται για μια στρατηγική, που επιδιώκει την περαιτέρω επέκταση του αλβανικού εθνικού χώρου.

Παραδείγματα του σχεδίου αυτού, όπως γράφεται στο δημοσίευμα, υπάρχουν πολλά. Νεαρές αλβανές από την περιοχή Σκόδρα της Αλβανίας, στάλθηκαν να συναντήσουν μοναχικά άτομα στα σύνορα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας προκειμένου να κάνουν γάμο με την προϋπόθεση η νύφη να γίνει άμεση κληρονόμος της περιουσίας τους.


Σύμφωνα με τις σερβικές ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας, αυτή η μέθοδος είναι συχνή στις σερβικές περιοχές που συνορεύουν με το Κοσσυφοπέδιο. Υπάρχει μια σκοπιμότητα αφού τα παιδιά αυτών των γάμων εγγράφονται ως αλβανοί.


Η ίδια μεθοδολογία παρατηρείται και στις δυτικές περιοχές της πΓΔΜ.


Όπως άλλωστε αναφέρεται στην εφημερίδα 'Ακτουάλνο', που επικαλείται δημοσίευμα της «Βέτσερ», ήδη 8.000 Σέρβοι έχουν, ήδη, επισκεφθεί την Αλβανία σε αναζήτηση μελλοντικής νύφης.


Στη νότιο Σερβία έχουν συναφθεί το τελευταίο διάστημα 86 γάμοι ηλικιωμένων Σέρβων με νεαρές Αλβανίδες.


Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
ΠΗΓΗ:   http://echedoros-a.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου