'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Έρωτας – «τρομοκράτης» στη 17Ν;;!!

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι μόνο για τους λεβέντες, αλλά ίσως και για κάποιους… ερωτοχτυπημένους τρομοκράτες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο καταδικασμένος ως ένα από τα ηγετικά στελέχη της 17Ν, φέρεται πως είναι γοητευμένος από νεαρή ονόματι Σταυρούλα, που γειτνίασε μαζί του στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά σήμερα είναι ελεύθερη.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιωτόπουλος, προκειμένου να μπορεί να βλέπει τη φίλη του, ζήτησε από την Κοινωνική Υπηρεσία των φυλακών να την εντάξει στο επισκεπτήριό του. Κάτι που αντιλήφθηκε η «αιώνια» σύντροφός του Μαϊτέ Πενό, η οποία σε ένα επισκεπτήριο, του έδωσε να καταλάβει ότι γνωρίζει τη φιλική του σχέση με την νεαρή, πρώην κρατούμενη.



Η Γαλλίδα σύντροφος του Γιωτόπουλου είναι μια γυναίκα εξαιρετικά χαμηλών τόνων, η οποία αντιμετωπίζει γενναία εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα σοβαρά προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν. Εδώ στην Ελλάδα δεν έχει κανέναν άλλον εκτός από τον Γιωτόπουλο, τον οποίο στήριξε με όλο της το είναι από την αρχή της πολύχρονης σχέσης τους μέχρι σήμερα.

Εν τω μεταξύ, μέσα στον Γενάρη, ο Αντουάν Κοντ, ένας από τους διασημότερους ποινικολόγους στη Γαλλία, θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου επικαλούμενος μη δίκαιη δίκη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. 

Όπως είπε πρόσφατα: «από την αρχή ήμουν πεπεισμένος ότι η δίκη θα έπρεπε να βγει από τα σύνορα της χώρας. Και τον Ιανουάριο, όπως έχουμε δικαίωμα, θα προχωρήσουμε στην προσφυγή, η οποία θα πρέπει να είναι άριστα προετοιμασμένη και να αποδεικνύει την παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών».
 

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου