'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Παντρεμένος τραγουδιστής εξοργίζει τους θαμώνες με τη... συμπεριφορά του προς τις πελάτισσες!!!

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους θαμώνες νυχτερινού κέντρου η συμπεριφορά του πασίγνωστου παντρεμένου τραγουδιστή στις πελάτισσες κυρίως των πρώτων τραπεζιών.

Ο καλλιτέχνης μη μπορώντας να κρύψει το πάθος του για το ωραίο φύλλο, ήταν μέχρι τώρα γνωστός για τη… δράση του στα καμαρίνια, όμως πλέον δεν κρατιέται, παρενοχλώντας τα… θηράματα του και από την πίστα.


Πρόσφατα μάλιστα, δε δίστασε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο πελάτισσας και να κάνει κλήση στον εαυτό του ώστε να αποσπάσει το νούμερο της.


Ωστόσο το έκανε τόσο περίτεχνα που και η γυναίκα αλλά και η παρέα της πίστεψαν πως όλο αυτό ήταν μέρος του σόου του και τον χειροκρότησαν θερμά.

Μέχρι που την άλλη μέρα το μεσημέρι δέχτηκε το πρώτο ερωτικό μήνυμα.


Αρχικά πιστεύοντας πως πρόκειται για λάθος δεν απάντησε όμως τα δύο επόμενα καυτά sms άρχισαν να την προβληματίζουν αναγκάζοντας να καλέσει τον άγνωστο αριθμό αναζητώντας τον αποστολέα τους.


Η κοπέλα δεν έκρυψε την έκπληξη της όταν εκείνος της αποκάλυψε την ταυτότητα του και έσπευσε να του ζητήσει εξηγήσεις.


Παρά το αυστηρό της ύφος της δε δίστασε να της ζητήσει να βρεθούν δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της για να εισπράξει την απόρριψη.


Ο σταρ της πίστας όμως έδειξε να μην πτοήθηκε και συνέχισε να στέλνει προκλητικά μηνύματα εξαγριώνοντας τη και φτάνοντας τη στο σημείο να τον απειλήσει ακόμα και με μήνυση.


Οι απειλές της φαίνεται ωστόσο πως τον ταρακούνησαν, με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να της στείλει ένα μεγάλο συγνώμη δικαιολογώντας την πράξη του, με την επήρεια του αλκοόλ.


Πάντως οι πληροφορίες των θέλουν να συνεχίζει το κόλπο με το κινητό, παίζοντας το παιχνίδι των πιθανοτήτων, αφού πεπεισμένος πως όλο και κάποιες θα τσιμπήσουν χάρη στη γοητεία και κυρίως στην επωνυμία του.


stifora
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου