'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΤΕΛΟΣ - Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΠΗΚΕ!!!!

Οι κυβερνήσεις μετά από πολύ κόπο και μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας κατάφεραν να βάλουν επιτέλους και την ταφόπλακα στο λαό αυτής της χώρας.
 


Από πολύ παλιά ακόμα, είχαν ξεκινήσει το μαγείρεμα για το πώς θα τα καταφέρουν να μας φτάσουν σε αυτή την κατάσταση την όποια αντιμετωπίζουμε σήμερα. Είχαν αρχίσει να σκάβουν ένα μεγάλο λάκκο, με τα χρυσά τους φτυάρια, που να χωρεί το 90% του πληθυσμού αυτής της χώρας, το άλλο 10% ανήκει στους προνομιούχους που ζουν σε αυτό τον τόπο. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο ψήφιζαν όλο και καινούρια νομοσχέδια που είχαν ως στόχο να πλήξουν τα συμφέροντα των φτωχών και της μικρομεσαίας τάξης. 

Δεν θέλησε ποτέ καμία κυβέρνηση να πάει μπροστά την Ελλάδα, να υπάρχει ανάπτυξη σε όλους τους τομείς , να κοιτάξει τα συμφέροντα του λαού. Δεν υπήρχε σωστή εκπαίδευση , δεν υπήρχαν κίνητρα, δεν υπήρχε τίποτα. Κάνεις δεν μας δίδαξε να είμαστε λίγο άνθρωποι , να κοιτάμε το κοινωνικό συμφέρον, να βοηθάμε τον πλησίον μας και γενικά να είμαστε μια ομάδα, μια καλοκουρδισμένη μηχανή που να έχει σαν σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς καταφέραμε να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Τρωγόμαστε μεταξύ μας. Η εγκληματικότητα ανεβαίνει συνεχεία. 

Οι κλέφτες των κυβερνήσεών μας, προσπαθούν να μας κάνουν ομοίους τους και να ξεκινήσουμε να κλέβουμε και εμείς, μόνο που εμείς θα το κάνουμε από ανάγκη για να ζήσουμε και όχι για να δημιουργήσουμε τεράστιες περιουσίες και να γεμίσουμε τις κοιλιές μας.

Έχουν καταφέρει να μας καταρρεύσουν ψυχολογικά, να μας κάνουν να φοβόμαστε ακόμα και μέσα στο σπίτι μας. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα, κατάφεραν να μας καταστρέψουν, να μας ρίξουν όλους μέσα στο λάκκο και μιας και έρχονται Χριστούγεννα είπαν να μας βάλουν και την ταφόπλακα με το πολυνομοσχέδιο. Το παιχνίδι τελείωσε. Βγήκαν νικητές.

Για εμάς πλέον δεν υπάρχει σωτηρία. Είμαστε ένα κοπάδι πρόβατα που κάνουμε ότι μας λένε. Μας έκοψαν τα όνειρα, μας έκοψαν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη ζωή. Δυστυχώς για την Ελλάδα που ήταν άτυχη μιας και είχε τόσα χρόνια ανάξιους, ανίδεους και ατομιστές να την κυβερνούν. Αχ Ελλάδα πως σε κατάντησαν!!!!!!!!!!

http://saktsak.blogspot.com 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_2537.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου