'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Για τη Δημοτική Αστυνομία στα Γιάννενα...!!!!

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω σε καιρούς δύσκολους και την ώρα που ο Δήμος Ιωαννιτών είναι χρεωμένος μέχρι εκεί που δεν πάει, τι μας χρειάζονταν η Δημοτική Αστυνομία. 

Την ώρα που υπάρχουν οικογενειάρχες άνθρωποι με 15 και 20 χρόνια εργασίας απλήρωτοι στο Δήμο χωρίς να μπορούν να συντηρήσουν την οικογένεια τους κάποια παιδιά κάνοντας απλά βόλτα στην πόλη με μια στολή και όχι πάντα δουλεύοντας μέσα στο προκαθορισμένο ωράριο να παίρνουν κανονικά το μισθό τους ο οποίος μάλιστα είναι και αρκετά καλός. 

Και στην τελική αν έκαναν τη δουλειά τους σωστά κανένα πρόβλημα. Δεν βλέπω όμως καμία κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, ούτε βλέπω να μην υπάρχουν διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Εκείνοι απλά χαζογελάνε και πίνουν καφέ στο δρόμο, ή μερικές φορές όταν έχουν νεύρα ξεσπάνε στον απλό κόσμο. Μορφωμένα παιδιά με πολλά «κιλά» μόρφωση και πτυχία να μην μπορούν να είναι απλά αυτό που επέλεξαν…απλοί Δημοτικοί Αστυνόμοι. 

Και ρωτάω; Τι τους χρειαζόμαστε όλους αυτούς; Όταν βρέχει δεν βγαίνουν, όταν χιονίζει δεν βγαίνουν, όταν έχει πορείες δεν βγαίνουν, όταν έχει κρύο δεν βγαίνουν…τότε γιατί τους πληρώνουμε φίλες και φίλοι; Δεν λέω να μην υπάρχει Δημοτική Αστυνομία αλλά γιατί τόσα πολλά άτομα; 

 Και το χειρότερο από όλα είναι ότι αισθάνονται «εξουσία» σε μια πόλη όπως τα Γιάννενα που μεταξύ μας όλοι γνωριζόμαστε. Λίγο σεβασμός και περισσότερη δουλειά δεν βλάπτει. Όλοι εδώ γνωριζόμαστε. Ελπίζω όλα αυτά να τα διαβάσει και να τα λάβει υπόψη του κι ο νέος δήμαρχος και να πράξει αναλόγως...

Αναγνώστης
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου