'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

"Μήπως έρχεται και η δική μας σειρά;"!!!!

«Μήπως έρχεται και η δική μας σειρά;», είναι ένα από τα ερωτήματα που βασανίζουν τους βουλευτές μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του βουλευτή και πρώην υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.

Οι τριακόσιοι του Κοινοβουλίου το τελευταίο διάστημα ανησυχούν για τη σωματική τους ακεραιότητα, που κάποια στιγμή μπορεί να κινδυνεύσει από εξοργισμένους πολίτες οι οποίοι έχουν πιαστεί στη μέγκενη των σκληρών οικονομικών μέτρων. «Οταν επισκέπτομαι την επαρχία μου έρχομαι αντιμέτωπος με εξοργισμένους συμπατριώτες μου, οι οποίοι στο πρόσωπό μου αναζητούν ευθύνες για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί.

Προς το παρόν, η οργή τους εκφράζεται με λόγια...», λέει με νόημα στην «Espresso» βουλευτής του νομού Ηλείας. Με την ίδια κατάσταση έρχονται αντιμέτωποι και οι υπόλοιποι βουλευτές κι έτσι το άγχος τόσο των ίδιων όσο και των ανδρών ασφαλείας τους ολοένα και μεγαλώνει. Στους βουλευτές προστέθηκε άλλος ένας πονοκέφαλος, αυτός του ξεσπάσματος της λαϊκής οργής στους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου.

Ηδη στα βουλευτικά γραφεία άρχισαν να συζητιούνται κάποια νέα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν ώστε η ασφάλεια και η φρούρηση των βουλευτών να φθάσει σε υψηλότερα επίπεδα.

Οι περισσότεροι βουλευτές των δύο μεγαλύτερων κομμάτων το τελευταίο διάστημα αποφεύγουν τις εξόδους, τα εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας, τις μετακινήσεις, τις επισκέψεις στις λαϊκές αγορές, εγκαταλείπουν στο γκαράζ της Βουλής τα βουλευτικά Lexus, τις Μercedes και τα Αudi και άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα των συζύγων τους ή αυτοκίνητα μικρού κυβισμού για να μην προκαλούν, όπως λένε, κυρίως όμως για να μη γίνονται αντιληπτοί.

Οι περισσότεροι δεν κάνουν βήμα αν δεν συνοδεύονται από την προσωπική τους ασφάλεια, ακόμη και όταν πηγαίνουν στη Βουλή για κάποια ονομαστική ψηφοφορία. Αρκετοί μάλιστα απόρησαν γιατί ο κ. Χατζηδάκης επέλεξε να βρεθεί σε εκείνο το σημείο την ακατάλληλη ώρα.

Τρία είναι τα μέτρα που συζητούν σοβαρά οι βουλευτές:

1. Να κυκλοφορούν με συμβατικά αυτοκίνητα, γιατί τα βουλευτικά, οι μαύρες απαστράπτουσες λιμουζίνες, γίνονται εύκολα στόχος και προκαλούν το λαϊκό αίσθημα.

2. Να κυκλοφορούν εντός του κέντρου με δίκυκλα που θα οδηγεί ο άνδρας ασφαλείας και να φορούν κράνος, για να μη γίνονται
αντιληπτοί.

3. Τα πολιτικά τους γραφεία να μεταφερθούν εκτός κέντρου, αφού οι περιοχές που χωροταξικά ανήκουν στο κέντρο δεν παρέχουν ασφάλεια. Επιπλέον, πολλοί βουλευτές διαμαρτύρονται γιατί στα βουλευτικά τους γραφεία έρχονται καθημερινά πολίτες που ζητούν από δανεικά μέχρι μεσολάβηση για τραπεζικά δάνεια.



espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου