'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ: Η Ελληνική χρεοκοπία είναι η απόλυτη κομπίνα.!!!

Όλοι πλέον ξέρουμε ότι από τα 110 δις πληρώνονται οι τραπεζίτες δανειστές κερδοσκόποι που νικήσαν στην περσινή μάχη τον Παπανδρέου στον αγώνα του για την αναμόρφωση του καπιταλισμού και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
 
Πληρώνονται όμως με δόσεις ανάλογα το πότε λήγουν τα....
χρεόγραφα που έχουν στα χέρια τους. Και πληρώνονται με χρήματα....
της τρόικα για τα όποια σε ένα απίστευτο εθνικό παραλογισμό είμαστε αναγκασμένοι να τα  υποστούμε εμείς κάθε τρίμηνο εξευτελιστική επιθεώρηση.


Εμείς δεχόμαστε εξευτελισμό για να πληρώνονται αυτοί που έφτιαξαν την κρίση. Μέσα από αυτή την διεθνή διαδικασία κλοπής καθαρίζουν το χρήμα από ένοχες. Το ιδεολόγημα έχει περίπου ως έξης: Το χρήμα που παίρνουν από τους έλληνες είναι πιο αθώο και είναι πιο αποδεκτό στην αγορά ότι εάν το έπαιρναν απευθείας από τους λαούς μέσω πακέτων στήριξης των τραπεζών δεδομένου ακόμη ότι τα πακέτα στήριξης εγείρουν απαιτήσεις απο τα κράτη.


Για να σταματήσουν μάλιστα τα ανήθικα ιδεολογικά πακέτα στήριξης πανευρωπαϊκά, έφτιαξαν μηχανισμούς διάσωσης οι οποίοι τιμωρούν και στοχοποιούν τους λαούς πρωτού στηρίξουν τις τράπεζες.


Βάζοντας μάλιστα τον Γερμανό να πληρώσει για να σωθεί η Ελλάδα και η Ιρλανδία χωρίς να του πουν ότι στην βάση του αλληλο-διασώσεων σώζει και τις γερμανικές τράπεζες που δάνεισαν την Ελλάδα δημιουργούν διχασμό ανάμεσα στου λαούς και κρύβουν τον κυρίως ένοχο. Το τραπεζικό σύστημα.


Ερώτηση κρίσεως γιατί δεν δίνουν απευθείας τα χρήματα στους κερδοσκόπους και στους τραπεζίτες και να μας αφήσουν ήσυχους; Αφού αυτό θέλουν να κάνουν στο κάτω κάτω και ούτως ή άλλος θα τα πάρουν και το τραπεζικό σύστημα δεν θα απειληθεί.


Εμείς γιατί τους δίνουμε το άλλοθι για να το σώσουν αποδεχόμενοι την κρίση ως Ελληνική;. Απάντηση γιατί χωρίς το άλλοθι των χρεοκοπιών και των τεμπέληδων ελλήνων η των χρεωκοπιών και των χαμηλών φορολογικών συντελεστών της Ιρλανδίας αν έδιναν χρήματα στις τράπεζες θα γίνονταν μύλος και κρατικοποιήσεις.

Πολύ μεγάλο κόλπο. Συνολικά το πακέτο του μηχανισμού στήριξης της Ευρωζώνης έχει 700 ζεστά δισεκατομύρια έτοιμα για να τα πάρουν οι τράπεζες που ψάχνουν να βρούν λαούς και ηγέτες ως άλλοθι.


Γιάννης Παπαιωάννου -citypress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου