'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Νεαρός καταγγέλλει αστυνομικό της Α.Δ Αρκαδίας για ξυλοδαρμό

Τα λεπτά όρια της εξουσίας, σύμφωνα με καταγγελίες, πέρασε αστυνομικός της Α.Δ Αρκαδίας. 

Το όργανο της τάξεως καταγγέλλεται  για ξυλοδαρμό νεαρού από τον  πατέρα του νεαρού διαν… ασήμαντον αφορμή, για μια ταυτότητα!
 

Ο νεαρός με την παρέα  του, δυο άλλους νεαρούς, περπατούσε αργά τη νύκτα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (ΙΒ) επιστρέφοντας από νυκτερινή διασκέδαση  με προορισμό την οικία του. 

Αστυνομικός  σταμάτησε την παρέα των νεαρών και ζήτησε να του επιδείξουν τις  αστυνομικές ταυτότητες. Οι δυο νεαροί έδειξαν την ταυτότητα τους ο 3ος   όμως δεν την είχε μαζί του. Ο αστυνομικός θέλησε να οδηγήσει το νεαρό στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ο νεαρός αντέδρασε και κάπως έτσι στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις. Ο πατέρας του νεαρού κατήγγειλε και στα μέσα ενημέρωσης (Αρκαδική Τηλεόραση) πως ο γιός του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο σημείο, προς απόδειξη τούτου επέδειξε και φωτογραφίες από το χτυπημένο σώμα του γιού του.

Ο νεαρός, σύμφωνα  με τις τελευταίες πληροφορίες, νοσηλεύεται  φρουρούμενος ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  μιλούν για φυγάδευση του αστυνομικού  ο οποίος φέρεται να προσφέρει  τις  υπηρεσίες του σε προσφάτως  εκλεγμένο αιρετό..
Το σίγουρο είναι  πως εκατέρωθεν έχουν γίνει μηνύσεις…


http://www.arcadiaportal.gr/
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου