'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Οι έλληνες που τα κατάφεραν!!!

Το One Hyde Park είναι το ακριβότερο συγκρότημα κατοικιών σε όλον τον κόσμο και βρίσκεται στο Λονδίνο.  

Πίσω από το συγκρότημα One Hyde Park, που κάποτε ήταν στρατώνας, κρύβεται το ελληνικό δαιμόνιο των αδελφών Νικ και Κρίς Κάντι, που με αυτήν τη δουλειά τους δίκαια θεωρούνται πια οι «βασιλιάδες» του real estate.

Όπως διαβάζουμε στην «Espresso» ήταν η γιαγιά που τούς χορήγησε το πρώτο τους δάνειο για να ξεκινήσουν τη δουλειά, γιατί, κάπως κατάλαβε ότι οι εγγονοί της ήταν φτιαγμένοι για μεγάλες μπίζνες.

Ο Κρις ήταν ακόμα φοιτητής στο Λονδίνο το 1995, όταν βρήκαν το πρώτο διαμέρισμα. Το αγόρασαν με τη βοήθεια των γονιών τους, αλλά το ανακαίνισαν με τις 6.000 λίρες που τους δάνεισε η γιαγιά.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, πούλησαν το διαμέρισμα με κέρδος 50.000 λίρες. Η μία δουλειά έφερε την άλλη και το 1999 έστησαν την εταιρεία τους Candy & Candy.

Η κεντρική ιδέα ήταν απλή: αγόραζαν και εξακολουθούν να αγοράσουν ακίνητα, τα οποία ανακαινίζουν και στη συνέχεια τα πωλούν σε πολλαπλάσια τιμή.


Και αν αυτό μοιάζει απλώς με real estate, είναι κάτι πολύ περισσότερο, μιας και η εταιρεία διαφημίζεται ως επιχείρηση η εσωτερικής διακόσμησης.


Φυσικά, απευθύνονται σε βαθύπλουτους πελάτες, δεδομένου ότι ανακαίνιση σημαίνει γι’ αυτούς απόλυτη πολυτέλεια.


Και αν κανείς αναρωτηθεί τι να εννοούν, ο Νικ ως μεγαλύτερος απαντά ότι στα σπίτια που πωλούν φροντίζουν ώστε ο ένοικος να νιώθει βασιλιάς. Καθρέφτες 360 μοιρών, οθόνες προβολής που εκτείνονται σε ολόκληρους τοίχους και multimedia που αφήνουν άφωνο και τον μεγαλύτερο gadget maniac.


newsday
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου