'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Επιστρέφουν εσπευσμένα οι τουρίστες από την Αίγυπτο

«Συναγερμός» έχει σημάνει σε πολλά ταξιδιωτικά γραφεία που επιδιώκουν πλέον τη μεταφορά των πελατών τους πίσω στις πατρίδες τους, λόγω της κατάστασης που επικρατεί...
...στην Αίγυπτο. 


 Η Σουηδία, η Φινλανδία και η Δανία έχουν προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, προειδοποιώντας εν τω μεταξύ τους υπηκόους τους να μην εκτίθενται σε χώρους διαδηλώσεων.

Η Ινδία απέστειλε ήδη αεροσκάφος των Ινδικών Αερογραμμών για να μεταφέρει 300 Ινδούς πολίτες, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά, ενώ προσεχώς θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι 2.000 Ινδοί πολίτες που ζουν στο Κάϊρο.


Τα ολλανδικά ταξιδιωτικά γραφεία ανακοίνωσαν σήμερα ότι άρχισαν ήδη τη μεταφορά πίσω στην Ολλανδία πολιτών της χώρας που επισκέπτονταν την Αίγυπτο σε μια επιχείρηση που θα διαρκέσει τρεις ημέρες.


Η Βρετανία από την πλευρά της δεν έχει ακόμα αποφασίσει για την επιστροφή στη χώρα των Βρετανών που βρίσκονται στην Αίγυπτο και έχει απλώς συστήσει στους Βρετανούς τουρίστες στις μεγάλες αιγυπτιακές πόλεις να αποφεύγουν τα σημεία όπου διεξάγονται διαδηλώσεις και να μην εμπλέκονται στα γεγονότα.zougla
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου