'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Συλλήψεις υπόπτων για απόπειρα δολοφονίας στην Αλβανία

Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συνέλαβε τρεις υπόπτους για σχεδιαζόμενη απόπειρα δολοφονίας ενός από τους συμμετέχοντες στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στα Τίρανα.

Οι ύποπτοι «είχαν εξασφαλίσει τα υλικά μέσα, για να εκτελέσουν τη δολοφονία», στη διάρκεια της διαδήλωσης που οργάνωσε, την περασμένη Παρασκευή, το αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Αλβανίας μετέδωσε ότι στόχος της σχεδιαζόμενης επίθεσης ήταν ο αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Έντι Ράμα.


Η σύλληψη των υπόπτων και τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε στο κινητό τηλέφωνό του ο Έντι Ράμα κυριαρχούν τη Δευτέρα στον Τύπο της Αλβανίας.


Οι εφημερίδες «Panorama» και «Gazeta Shqiptare» αναφέρουν ότι συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν τρεις ύποπτοι για τη σχεδιαζόμενη απόπειρα δολοφονίας και ότι αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έλαβε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης.


Ο αρχηγός της αστυνομίας, Χίσνι Μπουργκάι, δήλωσε ότι, μετά τη σύλληψη των τριών υπόπτων, ένας από τους οποίους είχε στείλει απειλητικό SMS στον Έντι Ράμα, ζητώντας αποζημίωση για το όχημά του, που καταστράφηκε στη διαδήλωση της 21ης Ιανουαρίου στα Τίρανα, ελήφθησαν μέτρα προστασίας του ηγέτη της αντιπολίτευσης.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου