'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Υπουργός είχε προσλάβει πόρνη ...για σεξουαλικές υπηρεσίες!

Χαμός στη Σουηδία με τον υπουργό Εργασίας της χώρας που παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη ότι είχε "προσλάβει" μια πόρνη για να του παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες.
Προκειται για μια 30χρονη σύμφωνα με την εφημερίδα http://www.aftonbladet.se/ η οποία (φωτο αριστερά) δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα: "Ήμουν ένα κορίτσι αμοιβών" λέει η Άννα, 30 ετών.
Ηρθε σε επαφή με τον Sven Otto LITTORIN online, όπου ήθελε να αγοράσει σεξ από αυτήν. "Ήμασταν σε επαφή εδώ και αρκετό καιρό. Έγραψε ότι ήταν σκληρός με τη γυναίκα. Ήμουν σαφής ότι ήμουν ένα κορίτσι που πληρώνεται ... », λέει η Άννα.
Να σημειωθεί ότι καταβολή χρημάτων για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών αποτελεί... ποινικό αδίκημα στη Σουηδία, από 1999, και προβλέπεται επιβολή προστίμων, καθώς και φυλάκιση.
Ο 44χρονος Λίτοριν
απέδωσε την παραίτησή του -την οποία ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη- στην αντιμετώπιση του θέματος που είχε προκύψει με την πρώην συζυγό του για την ανάληψη της κηδεμονίας των τριών παιδιών τους. " Ο λόγος της παραίτησης μου έχει τρία σκέλη. Είναι οι ΄Εμμα, Γκουστάβ και Αρβίντ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λίτοριν, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στους ισχυρισμούς της εφημερίδας, που είχαν ήδη δημοσιοποιηθεί, για τη φερόμενη εμπλοκή του με την πόρνη. Ο υπουργός, μάλιστα επίσης επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης γιατί παρενοχλούν τα παιδιά του με τις εξαιρετικά προσωπικές ερωτήσεις.

ΠΗΓΗ: http://papatzides.blogspot.com/
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου