'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Κι άλλο, κι άλλο! Tρόποι για να ζητά συνέχεια sex !!!

Τεντώνεται, νιαουρίζει και τρίβεται τρυφερά επάνω σου. Είσαι εντυπωσιασμένος από το τι κατάφερες να προκαλέσεις σε μια γυναίκα, αλλά αναρωτιέσαι αν όντως ήσουν τόσο καλός ή αν εκείνη ξέρει να τόσο καλά να υποκρίνεται. Κι αν το κατέχεις το άθλημα, τι ήταν αυτό που την έκανε να φτάσει στην κορύφωση και να απολαύσει τόσο πολύ τις προσωπικές σας στιγμές;

Για να μην αγχώνεσαι το Menslounge.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσει τέσσερα κόλπα για να την κάνεις να ζητάει κι άλλο σαν κολασμένη.

Κάντης μασάζ
Ανέβασέ την στον έβδομο ουρανό με ένα αργό, αισθησιακό ερωτικό μασάζ (κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις το αντίστοιχο άρθρο).

Φόρεσε μόνο το άρωμά σου
Η οσμή είναι η πιο δυνατή από τις πέντε αισθήσεις όσον αφορά στη σεξουαλική λειτουργία. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, έχει προκύψει από έρευνες πως η παιδική πούδρα μπορεί να έχει παρόμοια επίδραση, ενεργοποιώντας ένα «αποτύπωμα μυρωδιάς», το οποίο συνδέει τα παιδιά με την τεκνοποίηση. Εξάλλου, επειδή η οσμή, το sex και η μνήμη μοιράζονται συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου, η μυρωδιά της διέγερσης αφήνει μία επίδραση διαρκείας. Με το που θα μυρίσει την κολόνια σου την επόμενη φορά, η μνήμη της θα ανατρέξει στην πιο πρόσφατη συνεύρεσή σας, όπου τη μύριζε κατευθείαν από το γυμνό σου κορμί.

Ζέστανέ της τα πόδια
Κάθε άντρας γνωρίζει ότι ο μόνος λόγος που μια γυναίκα απομακρύνεται από την πλευρά του κρεβατιού της είναι για να βάλει τα πόδια της ανάμεσα στου συντρόφου της, με σκοπό να τα ζεστάνει. Τα ζεστά πόδια κάνουν μια γυναίκα να νιώθει πιο άνετα, από οτιδήποτε άλλο –ειδικά στην περίπτωση που εσύ τη θέλεις εντελώς γυμνή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί αν κρυώνει, ακόμα κι αν τα φώτα είναι σβηστά. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι άντρες είναι η σημασία των ζεστών ποδιών στην αύξηση των πιθανοτήτων που έχει μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό. Σύμφωνα με Γερμανούς επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Groningen, οι πιθανότητες αυξάνονται κατά 30%. Το να την αφήσεις να ξαπλώσει με τις κάλτσες, μπορεί τελικά να μην είναι πολύ κακή ιδέα. Αν επιθυμείς να δοκιμάσεις κάτι πιο sexy, ένα μασάζ στα πόδια με θερμαντική κρέμα μπορεί να κάνει θαύματα, ειδικά αν συγκεντρωθείς περισσότερο στο κάτω μέρος των δαχτύλων της, αλλά κι ανάμεσα από αυτά, τα οποία συνδέονται με τις χαμηλότερες ζώνες της, σύμφωνα με τη ρεφλεξολογία. Επιπροσθέτως, χείλη, χέρια, πόδια και γεννητικά όργανα, λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος σε εγκεφαλικό χώρο, όπου τα πόδια και τα γεννητικά όργανα είναι …γειτονάκια, κάτι που σημαίνει ότι μοιράζονται τις sexy πληροφορίες. Γιατί πιστεύεις ότι οι γυναίκες λατρεύουν να ψωνίζουν παπούτσια;

Συγκεντρώσου περισσότερο σε κάποιους στόχους
Καθώς περιπλανιέσαι ανάμεσα στα πόδια της, θα ήθελες να την ευχαριστήσεις λίγο παραπάνω. Αν η γλώσσα σου βρίσκεται στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα της, δώσε περισσότερη σημασία στα σημεία πάνω δεξιά και πάνω αριστερά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκστασιαστεί μαζί σου. Η ανατομία των σημείων αυτών θα την κάνει να μη θέλει να σταματήσεις.

Φίλα τη σωστή πλευρά του αυχένα της
Το να ακουμπάς τη δεξιά πλευρά του αυχένα μιας γυναίκας, την κάνει να λιώνει περισσότερο για σένα απ’ ότι αν ακουμπήσεις την αριστερή, ίσως επειδή η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου ελέγχει τη δεξιά πλευρά του σώματος και είναι η λογική πλευρά που μπορεί να της προκαλέσει οτιδήποτε. Είτε τη φιλάς στο σημείο αυτό, είτε τη χαϊδεύεις, είτε την πειράζεις, απλά να προσέχεις ώστε οι κινήσεις σου να είναι καμπυλωτές. Έτσι θα καταφέρεις να καλύψεις μεγαλύτερη επιφάνεια, για να μην αναφέρω πως όσο μεγαλύτερη επιφάνεια πιάνεις, τόσο μεγαλύτερη ένταση της προκαλεί το άγγιγμά σου.

ΠΗΓΗ: http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου