'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Έδιωξαν τους "ράμπο" του ΣΔΟΕ από την Ικαρία

Αντιμέτωπο με τους Ικαριώτες ήρθε το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, που επισκέφτηκε τις Ράχες Ικαρίας την Τετάρτη, για να διενεργήσει ελέγχους στα λογιστικά βιβλία των καταστηματαρχών της περιοχής. Μόλις η παρουσία των ελεγκτών έγινε αντιληπτή, περίπου 50 καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν εκεί και απαίτησαν από το κλιμάκιο του πρώην Σ.Δ.Ο.Ε. νυν ΥΠ.Ε.Ε. να φύγει.

Οι επαγγελματίες συνομίλησαν με τους ελεγκτές σε έντονο ύφος. Τους εξήγησαν τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, καθώς η πτώση των τζίρων είναι μεγάλη και διαρκώς πτωτική. Τελικά το κλιμάκιο μετά από.. λίγο αποχώρησε από τις Ράχες. Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό των επαγγελματιών, βρέθηκε ο δήμαρχος Ραχών, Φανούρης Καρούτσος.

«Υπήρξε κινητοποίηση από 50 περίπου άτομα, που συγκεντρώθηκαν και συνομίλησαν, με έντονο ύφος, με τους τρεις υπαλλήλους της υπηρεσίας. Τους εξέθεσαν τη δύσκολη κατάσταση, που επικρατεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι δυνατόν με την κάθετη πτώση του τζίρου, να γίνεται ένα κυνήγι εσόδων, που μοιάζει με κυνήγι μαγισσών.

Οι δραστηριότητες όλων έχουν πέσει στο μηδέν. Δεν παρανομούμε, αλλά αυτή την περίοδο σφυροκοπείται το εισόδημα όλων. Απαντάμε σε όλους, πως οι αγώνες μπορούν να δώσουν τέλος στον κατήφορο του εισοδήματος, που όμοιο με αυτό δεν έχει γνωρίσει ο τόπος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρούτσος.
armoniaradio.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://trelokouneli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου