'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ο καφές σερβιρίστηκε με μύγα γίγας !!

ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ

«Πήγα να πιω ένα καφέ όπως πολλοί άλλοι στην καφετέρια και ο καφές μου ήρθε με μια μύγα μέσα. Δεν ήθελαν και αυτοί από ότι κατάλαβα να υπάρχει η μύγα, απλά έγινε, πως μπήκε μέσα δεν ξέρω. Αυτό σηκώνει μήνυση, αν είχα τα κότσια θα την έκανα γιατί είναι επαγγελματίες και πρέπει να προσέχουν».

Η αφήγηση ανήκει σε γυναίκα επαγγελματία οπλίτη που πήγε να χαλαρώσει απολαμβάνοντας ένα γαλλικό καφέ σε πολύ γνωστή καφετέρια της Κομοτηνής. Τα στοιχεία της είναι στην διάθεση της εφημερίδας μας.

«Ο καφές ήταν Γαλλικός, η μύγα κολυμπούσε… Ανακάτεψα τον καφέ και σκέφτηκα ότι θα είναι κάποιος κόκκος. Είδα με έκπληξη ότι ήταν μια μυγάρα γίγας. Την βγάζω και πήγα να διαμαρτυρηθώ. Κάποια υπεύθυνη που δεν έδειξε να θορυβείται και ιδιαιτέρως μου έδωσε τα χρήματα και προσφέρθηκαν να με κεράσουν ένα καινούργιο καφέ. Είχα όμως αναστατωθεί και έφυγα.

Προσπάθησα να είμαι ήρεμη αλλά με πείραξε, γιατί, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένα παιδί, να την κατάπινε και να πάθαινε τίποτα»…

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο του καταστήματος που απάντησε σχεδόν αδιάφορα. «Εγώ δεν ήμουν το πρωί και δεν γνωρίζω το περιστατικό. Τυχαίο συμβάν θεωρώ ότι ήταν. Περνάει πολύ κόσμος κάθε μέρα από το μαγαζί και κάτι τέτοιο μας συμβαίνει πρώτη φορά. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Έτυχε να γίνει στα πέντε χρόνια μια φορά σε αυτή την κυρία, ήταν η τυχερή της ημέρα, δεν ξέρω τι άλλο να πω»…

Μ. Μ.

ΠΗΓΗ: http://www.xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου