'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ…
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟ-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ / ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες και προερχόμενες από «πολύ βαθιά λαρύγγια» πληροφορίες μέσα το κυβερνών κόμμα ΑΚP η κλειστή ηγετική ομάδα του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ σκέπτεται και ενεργεί προς την... κατεύθυνση κατασκευής πυρηνικής βόμβας μέσα στην δεκαετία 2010-2020 και με αιχμή των προσπαθειών την επικράτηση του κόμματος στις επόμενες εκλογές.
Για προφανείς λόγους θα δώσω κάποια στοιχεία και ενέργειες, οι οποίες λαμβάνουν χώρα χωρίς την συγκατάνευση των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Σε κλειστή συνάντηση προ λίγων ημερών ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ έδειξε να μην τις υπολογίζει και ισχυρίστηκε ότι «έχει πολλά βέλη στη φαρέτρα του για να τους περιθωριοποιήσει από την πολιτική».ΣΤΗ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ AKP ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ.

Σε σειρά κλειστών συζητήσεων που έγιναν σε ΚΩΝ/ΠΟΛΗ και ΑΓΚΥΡΑ για το θέμα λέχθηκαν μεταξύ άλλων τα κάτωθι:
* Η Τουρκία προσεχώς βρίσκεται και θα βρεθεί να γειτνιάζει με ακόμα πιο πολλές πυρηνικές χώρες.(ΡΩΣΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΣΡΑΗΛ-ΙΡΑΝ).Ακόμα και αν το τελευταίο δεχθεί επίθεση από τους Αμερικανούς ή τους Ισραηλινούς , δεν πρόκειται να σταματήσει η διαδικασία πυρηνικοποιήσης. Έχουν πολλές κρυφές βάσεις οι ΙΡΑΝΟΙ και σε 5 χρόνια θα επανέλθουν .Ακόμα και να ανατραπεί το καθεστώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!.
* Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι δεν μας έχουν φερθεί καλά. Σε κάποια φάση θα δούμε να μας συμφέρει να υποκύπτουμε στις Αμερικανικές και Γερμανικές πιέσεις! Μας έχουν κουράσει αρκετά. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΥΚΑΣΟ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ πρέπει να πρωτοστατήσουμε στα ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Οι Συνθήκες που έχουμε υπογράψει κατά καιρούς ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. Είναι για τα συμφέροντα των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ όπως αυτοί επιθυμούν!!
* Οι επαφές μας με ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΡΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ στα πυρηνικά θα πρέπει να εντατικοποιηθούν. Μας το χρωστάει(!) το ΠΑΚΙΣΤΑΝ και ο πρωην Πρωθυπουργός ΣΑΡΙΦ από το 1998.(έπρεπε τότε να γίνει το βήμα, αλλά φταίνε οι τότε κυβερνήσεις μας). ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!.
* Οι Αμερικανοί δεν θα μας επιτρέψουν ποτέ με τις νυν διαδικασίες να κάνουμε βόμβα. ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ. Τα τελευταία 12 χρόνια για όλα συζητούσαν . αλλά ποτέ για να μας δώσουν πυρηνική τεχνολογία. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!! Επίσης στο μυαλό των Αμερικανών έχει στοιχειώσει η ΘΕΣΗ/ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ του ΤΖΩΝ ΓΚΛΕΝ που μας κατηγόρησε ότι «εμείς βοηθάμε την Πακιστανική ατομική βόμβα, αφού συνδράμουμε στην διοχέτευση ευαίσθητων τεχνολογιών στο ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ». Ο Δρ ΚΗΑΝ είναι μαζί με το επιτελείο του από διάφορες χώρες έτοιμος να έρθει εδώ και να καθοδηγήσει το πυρηνικό μας πρόγραμμα!(ο αείμνηστος ΓΚΛΕΝ ήταν Γερουσιαστής της πολιτείας ΟΧΑΪΟ-πρωην αστροναύτης και εκ των βασικών εισηγητών των κυρώσεων κατά του ΠΑΚΙΣΤΑΝ για να μην καταστεί ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ/Σημείωση δική μου).
* Αν δεν το πλήξουν οι Αμερικανοί ή οι Ισραηλινοί το ΙΡΑΝ, έχουμε εξασφαλίσει πιο γρήγορη ροή πυρηνικής τεχνολογίας ενώ έχουμε ήδη διδαχθεί πολλά από το πως το ΠΑΚΙΣΤΑΝ και το ΙΡΑΝ προχώρησαν ,αλλά και από το πώς οι Ισραηλινοί από το 1958 κρύβουν την πυρηνική τους ισχύ. Και το 1974 στην ΚΥΠΡΟ παραβιάσαμε την Αμερικανική και Ισραηλινή νομοθεσία χρησιμοποιώντας δικής τους κατασκευής όπλα. Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!
* Με τους Αμερικανούς θα πρέπει να δούμε μέσα στα επόμενα δυο χρόνια τι θα γίνει με τις 90 πυρηνικές βόμβες στο ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ(Β61). Θα τις πάρουν ή θα μας δεσμεύουν με αυτές ; Μήπως τις μεταφέρουν στους φίλους τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ στο Β.ΙΡΑΚ;
* Ο αντιπρόεδρος του Κόμματος υποστήριξε ότι πλέον η Τουρκία μετράει παντού και επικαλέστηκε τις στενές σχέσεις με το ΣΟΥΔΑΝ και την πρόσφατη διεθνή διάσκεψη που οργάνωσε το Κόμμα στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ για το ΚΕΡΑΣ της ΑΦΡΙΚΗΣ. Είπε μάλιστα ότι «μέχρι εκεί θα φθάνει η επιρροή μας!». ΑΡΑ η πυρηνική βόμβα θα επεκτείνει την επιρροή μας σε πολλά μέρη, πρόσθεσε γνωστός στρατιωτικός αναλυτής(δεν αναφέρω το όνομα του ,που συμβουλεύει τον ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ και γράφει πολύ συχνά σε κορυφαία περιοδικά….).
* Στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ έχουμε σημαντικότατη επιρροή σε ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ. Αυτές οι χώρες μπορούν να μας διευκολύνουν (!) στο να διέρχονται –διακινούνται υλικά για το πυρηνικό μας πρόγραμμα! Δεν βάζουμε μέσα την FYROM γιατί πρέπει πρώτα να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα εκεί!!. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ(DISTRACTED!!).
Λοιπόν τα παραπάνω (και κατέγραψα μόνο λίγα) λέχθηκαν σε ιδιαίτερα κλειστή συνάντηση. Εκεί ήσαν και 5 κορυφαίοι στρατιωτικοί αναλυτές που πρόσκεινται στον ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ και δεν βλέπουν θετικά τους στρατιωτικούς(είναι συνέχεια σε επαφές με τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ-ΙΡΑΝΟΥΣ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ και ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ τελευταία για πυρηνικά κλπ). Σύντομα –επειδή η χώρα μας χάνει καθημερινά και θα χάνει/όπως πάμε πολλά κεφάλαια – κρούω τον κώδωνα γιατί θα βρεθούμε προ εκπλήξεων σε αυτή τη δεκαετία. Υστερούμε δραματικά σε επίπεδο πληροφοριών(τις θεωρώ χαμηλότατου και ερασιτεχνικού επιπέδου), δεν αντιλαμβανόμαστε τις διεθνείς εξελίξεις, είμαστε ζαλισμένοι γενικώς και ειδικώς και προσεγγίζουμε περίεργες καταστάσεις. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Στην Κων/πολη πραγματοποιήθηκε σήμερα νέα συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ-ΙΡΑΝ Νταβούτογλου-Αμορίμ και Μοτακί. Επανέφεραν παρά τις κυρώσεις του ΟΗΕ το γνωστό SWAP στο προσκήνιο για την μεταφορά στην Τουρκία ποσότητας χαμηλά εμπλουτισμένου ουρανίου. Πριν την τριμερή οι δυο πρώτοι συζήτησαν διμερή θέματα πυρηνικής συνεργασίας. Καθώς και από ότι γνωρίζω κάποια θέματα που αφορούν το πυρηνικό ενδιαφέρον της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στο Βραζιλιανικό πυρηνικό πρόγραμμα. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΜΕΡΗ-ΔΙΜΕΡΗ, αλλά και από απόρρητη μελέτη Αμερικανού «ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ… ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥΣ…». Αυτά προς στιγμή και εμείς ας κοιμόμαστε….και να ασχολούμαστε με την καθημερινή μας μιζέρια.(ΤΑ ΕΘΙΞΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ στο BLUE SKY και στον ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ). Και ας προσέξουμε Ιρανούς και Πακιστανούς πάρα πολύ…..με συλλογή πληροφοριών από ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ…(θυμήθηκα το σκάνδαλο WATERGATE και σαν σινεφίλ την ταινία…)


nationalpride
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου