'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Κατηγορίες για αταξίες!!!

Μία μασέζ ξενοδοχείου επανήλθε σε κατηγορίες που είχε διατυπώσει το 2006 εναντίον του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ, ότι της είχε επιτεθεί στο δωμάτιο με σκοπό να την υποχρεώσει σε ερωτική πράξη. Το 2006 είχε αποσύρει τις κατηγορίες.

Η 54χρονη μασέζ, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα υποστήριξε αρχικά στην αστυνομία το 2006 ότι ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ της επιτέθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου προκειμένου να την παρασύρει στο κρεβάτι του.
Η μασέζ, πρόσφερε τις υπηρεσίες της στο πολυτελές ξενοδοχείο "St Lucia" του Πόρτλαντ, όπου τον Οκτώβριο του 2006 κατέλυσε ο Αλ Γκόρ με το ψευδώνυμο "Στόουν". Ο Γκόρ βρισκόταν εκεί στο πλαίσιο της περιοδείας του για το κλίμα.
Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο ο 62χρονος Γκόρ ζήτησε από τη ρεσεψιόν τις υπηρεσίες μιας μασέζ στη σουίτα του.
Η 54χρονη μασέζ αναφέρει στην κατάθεσή της ότι όταν ανέβηκε στη VIP σουίτα, βρήκε τον Γκόρ να πίνει μπίρα. Αυτός τη χαιρέτησε θερμά αγκαλιάζοντάς την και στη συνέχεια της ζήτησε να... τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα.
Της ζήτησε να του κάνει μασάζ γύρω από τα γεννητικά όργανα αλλά αυτή αρνήθηκε όπως δήλωσε. "Ξαφνικά με άρπαξε κι άρχισε να με ικετεύει, να με αγκαλιάζει, να με φιλάει, να μου κάνει μασάζ και να πιάνει το στήθος μου" αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της, που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές.
Η ίδια συνεχίζει τονίζοντας ότι κάποια στιγμή φοβήθηκε ότι θα τη βίαζε, καθώς την έριξε κάτω κι έπεσε από πάνω της με όλο του το βάρος. Μετά από προσπάθεια κατάφερε να του ξεφύγει, έφυγε τρέχοντας από τη σουίτα και πηγαίνοντας στο σπίτι της ανακάλυψε μερικούς λεκέδες πάνω στο παντελόνι της. Σαν μια δεύτερη Μόνικα πιστεύοντας ότι πρόκειται για σωματικά υγρά κράτησε άπλυτο το ρούχο της, ως απόδειξη του περιστατικού.
Η μασέζ δεν επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, αλλά μερικούς μήνες μετά. Και τότε όμως το μετάνιωσε και ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναντήσεις της με ντετέκτιβ λέγοντας ότι δεν ήθελε να συνεχιστεί η έρευνα.
Τον Ιανουάριο του 2009 κάλεσε και πάλι τις αρχές και έδωσε λεπτομερή κατάθεση, όμως λόγω έλλειψης στοιχείων, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του Γκόρ.


Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου