'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Έρχεται το ιππικό !!!

Όπου κι αν είστε, όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας προκύψει έκτακτη ανάγκη προφυλακτικού ακούραστοι ποδηλάτες - διανομείς έρχονται και σας βρίσκουν, λύνοντας το πρόβλημα. Όλα αυτά βέβαια μόνον στην Ελβετία!

Είστε με τη κοπέλα των ονείρων σας, σε μια ερημική παραλία και πίνετε κρασί υπό το φως της πανσελήνου όταν τα πράγματα γίνονται πιο ακατάλληλα και εκείνη παραδίνεται εν τέλει στην γοητεία σας. Αρχίζετε να ερωτοτροπείτε και εκείνη κοιτώντας σας όλο νόημα σας ρωτάει "μήπως κάτι πρέπει να φέρεις;", εννοώντας φυσικά προφύλαξη.

Σας λούζει κρύος ιδρώτας όταν συνειδητοποιείτε ότι θα σας αφήσει στα κρυά του λουτρού μιας και μόλις θυμηθήκατε πως χθες ξεμείνατε και δεν προλάβατε να πάρετε προφυλακτικά.

Μην ανησυχείτε όμως η λύση βρίσκεται σε ένα τηλεφώνημα. Αυτό κάνουν πλέον οι Ελβετοί καθώς μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας κατά του AIDS που χρηματοδοτείται από τις τοπικές υγειονομικές αρχές, ορκίζεται να σώσει τους ξεχασιάρηδες εραστές.

Ειδικότερα με πρωτοβουλία της AIDS Federation και των τοπικών αρχών έχουν μισθωθεί ποδηλάτες μεταφορείς οι οποίοι φέρνουν τρία προφυλακτικά στη τιμή των 7.50 δολαρίων σε όποιον τα έχει ανάγκη όπου και εάν βρίσκεται. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ξεχασιάρηδες είναι να τηλεφωνήσουν στην ανάλογη τοπική εταιρεία μεταφορών και να εκπέμψουν SOS.

"Ο κύριος σκοπός της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να θυμούνται πάντα να παίρνουν προφυλάξεις και να έχουν πάντοτε μαζί τους προφυλακτικά", αναφέρει εκπρόσωπος της AIDS Federation στη Ζυρίχη.

Τα πρώτα αποτελέσματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα της πρωτοβουλίας θα ανακοινωθούν τέλος του μήνα αλλά μέχρι τώρα έχει γίνει το απαραίτητο buzz και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου.

"Θέλαμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό ώστε ο κόσμος να το εντυπώσει καλά στη μνήμη του", τονίζουν οι υπεύθυνοι.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου