'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Πολιτικός πιάστηκε στα πράσα... από την γυναίκα του!!

Περίγελος έχει γίνει εδώ και λίγες μέρες νέος πολιτικός. Δυστυχώς δεν ακούσαμε το ονομά του, αλλά μάθαμε μερικά στοιχεία για αυτόν..

Πολλοί άνθρωποι συζητάνε για αυτόν σε γνωστούς δρόμους και έχει γίνει θέμα συζήτησης σε εφημερίδες και περιοδικά. Φυσικά κανείς δεν το έβγαλε το θέμα, σιώπησε όποιος δημοσιογράφος το ήξερε γιατί φοβήθηκε μην τον απολύσουν. Ο πολιτικός δεν είναι από τα βαριά ονόματα της παραταξής του, αλλά έχει τα μέσα να κάνει πολλά. Βέβαια εκεί που ήθελε την ενημέρωση δεν την βρήκε.

Πριν λίγες ημέρες, είχε βγει με μία νεαρή κοπέλα όχι για επαγγελματικό ραντεβού, αλλά... για να κάνουν σεξ. Αλλά κάποιος σφύριξε στην γυναίκα του, τι πάει να κάνει ο κύριος και η γυναίκα του τον τσάκωσε. Αλλά ήταν πονηρή, καθώς πήγε με 2 φίλες της και μπούκαρε για να τους πιάσει. Τώρα αν ήταν μόνο αυτή, αυτός θα την έβγαζε τρελή, αλλά τώρα που τον είδαν άλλα 4 μάτια, δεν μπορεί να το κρύψει. Φυσικά αυτή και οι φίλες της τον κάνουν ρεζίλι όπου σταθούν. Φυσικά δεν τόλμησε να γυρίσει σπίτι αλλά δεν ζήτησε και συγγνώμη ο πολιτικός. Αλλά μάλλον δεν θα πάρουν διαζύγιο για να μην προκαλέσουν, κάποιον τρόπο θα βρουν για να ξαναγίνει επανασύνδεση.


greeknews
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου